Dolar

32,3984

Euro

35,0370

Altın

2.322,52

Bist

9.142,40

Bu hafta vizyondakiler

Bu hafta sinema severleri birbirinden heyecanlı ve etkileyici filmler bekliyor. 3'ü yerli 5 yabancı film vizyona giriyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-09 11:44:37

Bu hafta vizyondakiler

ÖZEL KARGO

Dünyanın en bilinen hırsızı Jack (Mark-Paul Gosselaar) ve onun eğitimli ekibi büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack'in eski sevgilisi hamile olarak ortaya çıkar. Bu gizemli kadın tüm ekibi tehlikeli ve büyük bir dolandırıcılığın içerisinde sokar. Jack, Eddie (Bruce Willis)'nin paralarını çaldığını farkındadır. Şimdi Jack eski sevgilisi uğruna bu tehlikenin içerisine girip girmeyeceğine karar vermelidir...

kargo

Yönetmenliğini ve senaristiğini Max Adams'ın üstlendiği aksiyon filminde başrollerde Mark-Paul Gosselaar, Bruce Willis, Claire Forlani yer alıyor.

SİHİRBAZLAR ÇETESİ 2

İzleyenlerin nefesini kesen ve toplumun hayranlığını kazandıkları Robin Hood stili gösterilerinin ardından bir sene geçmiştir. Atlılar çetesi geri dönüşünü müjdeleyen gösteri ile kaçmanın onlar için çocuk oyuncağından farksız olduğunu kanıtlayacaktır.  J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder ve grubun yeni üyesi Lula ile birlikte, yeni gösterilerini Owen Case'i ifşa etme umuduyla sergilerler. Bu sefer FBI özel ajanı Dylan Rhodes'un  da yardımını almışlardır fakat Rhodes'un ekibe katılımı gösteri öncesi ifşa olur; ve planlar geri teper. İtibarlarını geri kazanmka isteyen Atlılar kariyerlerinin en zorlu soygunu ile karşı karşıya kalacaklardır...

sihirbazlar-cetesi-medyanoz

İlki 2013 yılında seyircisiyle buluşan ve ilüzyon marifetiyle çok başarılı bir soygun/intikam hikayesini konu alan suç gerilimi Sihirbazlar Çetesi'nin devamı olan filmin yönetmenliğini Jon M. Chu üstleniyor. Kadroda ilk filmden J. Daniel Atlas olarak tanıdığımız Jesse Eisenberg'e Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson, Lizzy Caplan ve Michael Caine eşlik ediyor. 

FIRTINALI HAYATLAR

Max Perkins'in günlüklerinden beyazperdeye aktarılan film, Scribner editörünün otobiyografik ögelerle bezeli hayat hikayesini ön plana alıyor.

Filmin kadrosunda Jude Law, Colin Firth ve Nicole Kidman gibi isimler yer alıyor.

firtinali-hayatlar-1464853941

KİM KADIN KİM KOCA?

Kadınların erkeklere bel bağlayarak çalışmadan yaşamalarına karşı çıkan Kia'nın amacı başarılı bir iş kadını olmaktır. İş için Çandigarh'tan Delhi'ye uçuşu sırasında Kabir isimli bir adamla tanışır. Kia, Kabir'in aynı annesi gibi bir “ev hanımı” olmayı hayal ettiğini şaşkınlıkla fark eder.

kika

İş adamı olmak için kendini yormak istemediğini fark eden Kabir aslında babasından miras kalan ve izlediği kariyer yolunu kesinlikle reddeden, son derece başarılı bir müteahhidin oğludur. Birbirine tamamen zıt karakterlerdeki bu iki insanın arasında nasıl bir ilişki oluşacaktır? Yönetmen koltuğunda R. Balki'nin oturduğu film Bollywood komedileri arasından sıyrılmayı hedefliyor.

KORKU SEANSI 2

Warren'lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra'ya doğru yola koyuluyorlar.

korku

Filminde; bekar anne rolünde Frances O'Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin ve çocuk rollerinde Haigh Maria Doyle Kennedy ; Simon Delaney ; FrankaPotente ; ve Simon McBurney yer alıyor.

Kamera arkasında James Wan, Oscar adayı görüntü yönetmeni Don Burgess, yapım tasarımcısı Julie Berghoff, editör Kirk Morri, kostüm tasarımcıları Kristin Burke ve besteci Joseph Bishara yer alıyor.

2013 yılının en başarılı korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası olan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın yeni macerasını anlatacak.

SEKERAT SON

Sekerat “Son” bir ölüm hikayesi. Genç bir ressam olan Seda'nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlantılar kurarken yaşadığı korkuların sebebini anlayamayan kadın sonunda gerçek ile yüzleşir.

sekerat

Sekerat "Son" izleyiciye ölümün sırrını sorgulatırken varlıkların sadece görünen maddi yanlarından ibaret olmadığını anlatacak. Filmin başrollerinde Meltem Miraloğlu, Batuhan Aydar, Almila Kuruoğlu, Reyhan İlhan yer alıyor.

VE PANAYIR KÖYDEN GİDER

Yaşam ve ölüm arasında sıkışıp kalmış bir köyün hikâyesini anlatan filmde, geçmişlerini unutmak isteyen köy ahalisi ile kendi geçmişini yakalamak ve onunla yüzleşmek isteyen bir yabancının öyküsü anlatılıyor. Ne var ki köye gelen bu davetsiz yabancı bir süre sonra adeta yaşam belirtisinin olmadığı, her anın bir kısır döngü içerisinde kendisinden önce olan bitenin taklidi haline gelen bu köyde kısılıp kalır. Köylü bu yabancıya önce merak, sonrasındaysa şüpheyle yaklaşır. Ne var ki bu davetsiz misafir, köy ahalisinin kuytuda kalmış karanlık anılarını tekrar canlandıracaktır.

panay

Peki kimdir bu yabancı? Geçmişin hayaleti mi yoksa yarın doğacak olan güneş mi? Yönetmenliğini Mete Sözer'in üstlendiği filmin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan, Meral Çetinkaya, Ercüment Balakoğlu, Haluk Yüksel, Nebil Sayın, Lebip Gökhan gibi isimler yer alıyor.

ZOOTROPOLİS: HAYVANLAR ŞEHRİ

Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Alışıldık Disney havasının solunacağı filmde; konuşkan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışan bir suçtan sıyrılma çabası anlatılıyor. Modern memelilerin yaşadığı Zootropolis adındaki metropolis, lüks Sahra Meydanı'ndan, soğuk Tundra Kasabası'na kadar bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir şehirdir.

zootropolis-hayvanlar-sehri-zootopia-2016-turkce-altyazili-1080p-full-hd-528

Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps buraya geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için, geveze ve numaracı tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır. Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor.

VİDEO HABER

İsrail'i destekleyen markaları listeleyen site kuruldu

Haber Ara