Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Brisa'dan 'THY Avrupa Ligi' heyecanına destek

Brisa'dan 'THY Avrupa Ligi' heyecanına destek

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-11 11:12:26

Brisa'dan 'THY Avrupa Ligi' heyecanına destek
Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, bu yıl 4 Türk takımının yarışacağı THY Avrupa Ligi'nde izleyicileri heyecanlı bir rekabetin beklediğini belirterek, tüm takımlara başarılar diledi.

Brisa'dan yapılan açıklamaya göre, basketbol severlerin heyecanla beklediği THY Avrupa Ligi'nde 2015-2016 sezonunda mücadele edecek takımların grupları belli oldu.

Kura sonuçlarını değerlendiren Hakan Bayman, başta ligde yarışacak 4 Türk takımı ile Lassa markalarıyla adlarını verdikleri FC Barcelona Lassa olmak üzere, tüm takımlara başarılar dilediğini bildirdi.

FC Barcelona Lassa ile Pınar Karşıyaka'nın bu yıl C Grubu'nda yarışacak olmasının hem kendilerini, hem de tüm basketbol severler için sezonu daha heyecanlı bir hale getirdiğini aktaran Bayman, Brisa'nın bir Türk markası olan Lassa ile bugüne kadar 2 kez Euroleague Şampiyonluğu, bir kez Şampiyon Kulüpler Dünya Kupası ve 18 kez de İspanya Basketbol Ligi şampiyonluğu yaşamış olan FC Barcelona'nın global başarı yolculuğunda yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Türkiye'den de 4 takımın yer aldığı Avrupa Ligi'nde bu sezon rekabetin çok daha sert ve heyecanlı olacağını vurgulayan Bayman, "Lassa olarak, tüm takımların dostluk ve barış içinde rekabet etmesi en büyük isteğimiz..." ifadelerini kullandı.

Türkiye lastik pazarı lideri ve Avrupa'nın yedinci en büyük lastik üreticisi Brisa, Lassa markasıyla FC Barcelona ile dört yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Buna göre Lassa, 1 Haziran 2015-30 Haziran 2019 dönemini kapsayan bu anlaşmayla FC Barcelona'nın global resmi lastik partneri oldu.

Anlaşma kapsamında, FC Barcelona'nın basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımları, 2015-16 sezonundan başlayarak 4 sezon boyunca maçlarına "FC Barcelona Lassa" ismiyle çıkacak.

Haber Ara