Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Brad Pitt’ten DiCaprio’ya: O tahta parçasını seninle paylaşırdım

Brad Pitt, Altın Küre Ödül Töreni’nde ödülünü alırken Leonardo DiCaprio Titanic göndermesi yaptı. Pitt, “o tahta parçasını seninle paylaşırdım' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-06 16:30:20

Brad Pitt’ten DiCaprio’ya: O tahta parçasını seninle paylaşırdım

Brad Pitt, Altın Küre Ödül Töreni'nde Quentin Tarantino'nun "Bir Zamanlar Hollywood'da" (Once Upon a Time in Hollywood) filmindeki performansı nedeniyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Pitt, ödülünü rol arkadaşı Leonardo DiCaprio'yla ithaf etti.

Ünlü oyuncu konuşmasını yaparken "Suç ortağım LDC'ye teşekkür etmeliyim. Diriliş'ten (The Revenant) önce bir Oscar kazanadım" dedi.

Oysa söz konusu filmde Pitt değil, DiCaprio oynuyordu.

“The Revenant'tan önce yıllar boyunca insanların ödül konuşmalarında ona bol bol teşekkür etmelerini izleyip durdum. Neden böyle olduğunu biliyorum. O bir yıldız ve bir centilmen” diyen Pitt ardından DiCaprio'nun Titanic'teki ölüm sahnesine göndermede bulunarak ekledi: "O tahta parçasını seninle paylaşırdım."

252921-399224545

TİTANİC'İN 20 YILDIR TARIŞILAN SONU

Titanic filminin 20 yıldır tartışılan son bölümünde Kate Winslet'ın karakteri donmuş okyanus suyunun üzerinde yüzen bir tahta parçasına tutunarak hayatta kalıyordu. DiCaprio'nun karakteri ise suda donarak ölmüştü.

images (1)_6

images_15

images (2)_4

Hayranlar, yıllarca o tahta parçasının üzerine ikisinin de sığabileceğini ve aslında hayatta kalabileceğini iddia etti.

Rol arkadaşı Margot Robbie sahneyi “Sanırım modern sinemadaki en büyük tartışma konusu” diye tanımlarken DiCaprio esprili bir şekilde “Yorum yok” demişti.

Bu arada Pitt ise “dönüp filme bir bakacağını” belirtirken DiCaprio'ya, “Oraya sığabilir miydin? Sığabilirdin değil mi?” diye sormuştu.

PITT İÇİN ÖNEMLİ BİR ÖDÜL

Brad Pitt, 1996'da 12 Maymun'daki (12 Monkeys) performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmasından bu yana Altın Küre'de ilk kez ödül alıyor.

RUSSELL CROW MEMLEKETİNDEKİ YANGINLARI HATIRLATTI

Gecede Russell Crowe memleketi Avustralya'daki yangınlardan “ailesini korurken” kaleme aldığı dokunaklı bir mektupla ödülünü kabul etti.

Törenin en önemli ödülleri I. Dünya Savaşı draması 1917 ve Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar… Hollywood'da filmlerine gitti. Yapımlar sırasıyla Drama ve Komedi kategorilerinde En İyi Film Ödülü'nü kazandı.

Haber Ara