Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Beyzbol maçında yuhlanan Trump’a şok protesto: O’nu kitleyin!

ABD Başkan Donald Trump, ülkenin beyzbol ligi MLB'nin final serisi olan World Series'in 5.maçını izlemek için gittiği Nationals Park'ta yuhalandı. Kritik karşılaşma için stadı dolduran taraftarlar, 'Onu kilitleyin' diye tezahürat yaptı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-28 15:05:01

Beyzbol maçında yuhlanan Trump’a şok protesto: O’nu kitleyin!

buyukson_5

ABD Başkan Donald Trump, IŞİD lideri Bağdadi'nin öldürülmesinden sonra ülkenin beyzbol ligi MLB'nin final serisi olan World Series'in 5.maçını izlemek için gittiği Nationals Park'ta şok protesto ile karşılandı ve yuhalandı. Kritik karşılaşma için stadı dolduran taraftarlar, "Onu kilitleyin" diye tezahürat yaptı. 

Beyaz Saray'ın yakınında bulunan Washington Nationals stadında taraftarlar takımlarının oyuncularını büyük bir coşkuyla selamlarken, dev ekranlarda tribünlerdeki Trump'ın eşi Melania ile görüntüleri gösterilince bu coşku yerini protestoya bıraktı. 

Demokrat Parti'nin kalelerinden biri olarak biline başkent Washington'daki taraftarlar, Trump seçmenlerinin 2016'da Hillary Clinton için yaptığı "Onu kilitleyin" tezahüratını bu sefer ABD Başkanı için (Lock him up) yaptı. 

Kendisine karşı yapılan protestolar sonucunda Trump'ın surat ifadesinin değişmesi sosyal medyada gündem oldu.

Beklenmedik protestolar karşısında zor durumda kalan ABD Başkanı Trump, maçtan erken ayrılmak zorunda kaldı.

Trump ile eşinin yanında aynı zamanda Cumhuriyetçi siyasetçiler Lindsey Graham, Steve Scalise, Mark Meadows, Liz Cheney ve Matt Gaetz de maçı izleyen isimler arasındaydı.

kupur

 

 

 

Haber Ara