Dolar

32,3353

Euro

35,1389

Altın

2.243,49

Bist

8.718,11

Beşiktaş, Cisse'yi kıskaca aldı

Siyah Beyazlı ekipte teknik yönetimin olumlu rapor verdiği 35 yaşındaki golcünün, son detaylarında aşılması sonrasında yeni sezona Siyah-Beyazlı formayla başlaması bekleniyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-14 09:37:52

Beşiktaş, Cisse'yi kıskaca aldı

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için kollarını sıvayan Siyah-Beyazlılar'da yönetim; kaleci, sol bek ve orta sahadaki çalışmalarının ardından forvet hattı için de düğmeye bastı.

Alanya ile sıkı temas

Bu doğrultuda ilk hedefini Aytemiz Alanyaspor'un Senegalli golcüsü Papiss Cisse olarak belirleyen yönetim, Mart ayından itibaren çeşitli temaslarda bulunduğu tecrübeli isme imza attırmaya çok yaklaştı. Alanya'yla sezon sonunda yollarını ayıracak olan 35 yaşındaki futbolcuya 1 milyon Euro imza parası ve 500 bin Euro da bonus olmak üzere toplamda 1.5 milyon Euro'luk öneriden 1+1 yıllık kontrat sunan Beşiktaş Yönetimi, oyuncuyla son detayları görüşüyor.

Dikkatleri çekmişti

 2 sezonda 62 maça çıkıp 42 gollük performans ortaya koyan Cisse'nin sırrı, çok çalışmak... Başarılı futbolcu, her takım idmanına en az 2 saat erkenden gelip aynı şekilde antrenman sonrası alandan en son ayrılan isim olmasıyla biliniyor. Yaşantısıyla genç oyunculara örnek teşkil eden Cisse'nin, yeni sezona Siyah-Beyazlı formayla başlaması planlanıyor.

Haber Ara