Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Bayram trafiğinde son durum

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan bayram trafiği, gece saatlerinde hafifledi. TEM'de ise Kocaeli mevkiinde trafikte yoğunluk yaşandı. İşte İstanbul trafik durumu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-10 09:23:08

Bayram trafiğinde son durum

Bayram tatili için milyonlar yola koyuldu. Dün akşam iş çıkış saatinden itibaren İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı, gece 01:00 sıralarına kadar devam etti. Bu saatten sonra trafikte yoğunluk azalırken, Kocaeli mevkiinde yoğunluk yaşanmaya başladı. TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde tatilciler yoğunluğa neden oldu.

YOĞUNLUK İKİ BÖLGEDE YAŞANIYOR

AA'nın haberine göre; TEM otoyolunun Ankara istikametinde ve Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda araç yoğunluğu yaşanıyor. İki bölgede zaman zaman uzun araç kuyruklarının oluştuğu da görülüyor.

SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARILAR

Trafikteki yoğunluk ve olumsuzluklar yaşanmaması için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce aralıksız olarak çalışmalar sürdürülüyor. Ekipler tatilcilere de uyarılarda bulunuyor. Bu konuda özellike araç bakımlarını yaptırmaları, yorgun ve uykusuz olarak yola çıkmamalarının üzerinde duruluyor. Seyahatlerde sık sık mola da öneriliyor.

BOLU'DA SİS ENGELİ

TEM ile D-100'ün Gerede kesiminde zaman zaman sis de etkili oluyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi 35 metreye kadar düştü.

İSTANBUL'DA GECE YOĞUNLUK YAŞANDI

İstanbul'da dün gece yoğunluk yaşandı. Özellikle TEM'de mesai saatinin bitmesiyle başlayan trafik yoğunluğu gece saatlerinde sona erdi. İstanbul içerisinde genel trafik saat 01.00 itibariyle yüzde 13'lere kadar düşerken aynı dakikalarda TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk oluştu.

OTOGAR'DA BÜYÜK YOĞUNLUK YAŞANDI

İstanbul'da dün mesai bitiminin ardından özellikle Otogar'da da büyük yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar memleketlerine gitmek için Otogar'a akın etti. Otobüs biletlerinin günler öncesinden tükendiği ve ek sefer biletlerinin de dün itibariyle tükendiği açıklanmıştı.

Haber Ara