Dolar

32,4462

Euro

34,7432

Altın

2.434,89

Bist

9.915,62

Bahçeli'den Sinan Oğan ve dokunulmazlıklar açıklaması

Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Sinan Oğan ve dokunulmazlıklar ile ilgili açıklama yaptı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 11:21:36

Bahçeli'den Sinan Oğan ve dokunulmazlıklar açıklaması

TİMETURK I HABER MERKEZİ

MHP Lideri Bahçeli, grup toplantısı sonrası partisinin salonundan ayrılırken Meclis koridorlaırnda gazetecileirn sorularını yanıtladı.

DOKUNULMAZLIKLAR

5 dosya da benim var. Bunlar Meclis'e geldi. Bize de yüce yargının mensupları davet çıkarırsa hangi fezlekede hangi suçu işlemişiz öğrenir, savunmamızı yaparız.

SİNAN OĞAN'IN ADAY OLMA TARTIŞMALARI 

Bahçeli, "Sinan Oğan'ın aday olamaması ile ilgili neler düşünüyorsunuz?" sorusuna kaşrılık şu cevabı verdi:

Tartışma değil, gerçektir. Sayın Sinan Oğan ihraç edilmiştir. 3. Asliye Hukuk, 2 kasım sabahı MHP'nin ihraç kararını bozmuştur. Dolayısıyla ihraç sonrası üyeliği konusunu gündeme getirmiştir. MHP, ihraçtaki ısrarını sürdürmüş ve Yargıtay'a başvurmuştur ve onların henüüz bir inceleme yapmadığını biliyoruz. Bize göre bir ihraç kararı verilmiştir. yargıtay2dan da henüz bir karar çıkmamıştır. Bu sebepple parpitimizin üyesi sayılamaz. Yargıtay, MHP'nin kararına uygun 5 sıfırlı bir uygulamayı Sinan Oğan için de yaparsa hukuk yoludur, doğrudur. Yargıtay'ın 10 Temmuz'a kadar karar vermesi gerekir.

Haber Ara