Dolar

32,3327

Euro

35,2050

Altın

2.245,98

Bist

8.718,11

Bahçeli'den, Kılıçdaroğlu'na erken seçim yanıtı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu'nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Seçimin zamanında yapılmasından yanayız.' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-13 11:51:23

Bahçeli'den, Kılıçdaroğlu'na erken seçim yanıtı

 MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Seçimin zamanında yapılmasından yanayız." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, teröristlerin Hatay'daki yangının sorumluluğunu üstlendiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: 

Ateşin böyle nesebi gayri sahih çocukları var mı bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da şudur: Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları oldukları esasen meçhul olan bu şerefsizlerin kısa sürede yakalanıp yaktıkları kadar yakılmaları, dahası yaptıkları her türlü kötülük ve menfur eylemlerden dolayı hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır."

"Terör devleti Ermenistan,
füzelerle sivillere saldırdı"

Bahçeli, "Terör devleti Ermenistan, füzelerle sivillere saldırdı. Terörist devlet Ermenistan Dağlık Karabağ'dan çekilmeden, işgal ettiği toprakları hak sahibi Azerbaycan'a teslim etmeden silahları indirmek, ateşi dindirmek, masalarda çözüm aramak cinayetlerin, rezaletlerin ve zulmetin meşrulaşması demektir.
Bakü'yü hedef yapanların, Erivan'ın da bir gece ansızın bedel ödeyeceğini ne akıllarından ne de kabus dolu anılarından çıkarmamaları hayatları ve güvenlikleri açısından en makul davranıştır." diye konuştu.

Bahçeli'den erken seçim yanıtı

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim açıklamalarıyla ilgili, "Kılıçdaroğlu ne oldu da seçim diye tutturdu? Kılıçdaroğlu, her şeyin vakti var, sabret, beklemesini bil. Kılıçdaroğlu'nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Seçimin zamanında yapılmasından yanayız. 2023'te cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi. 

Haber Ara