Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Bahçeli'den Cumhuriyet Operasyonu'na ilk yorum

Grubunda konuşan MHP Lideri, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyon ile ilgili açıklamalar yaptı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-01 11:36:12

Bahçeli'den Cumhuriyet Operasyonu'na ilk yorum

TİMETURK | HABER MERKEZİ

"Özgürlük ve demokrasi paravanının arkasına gizlenmek muhataplarını kurtarmaya, aklamaya temize çıkarmaya yetmeyecektir. Yayınlarıyla teröre destek veren dergi gazete ve televizyonlar da tahammül ve sabrın bir sınırı olduğunu görmeli bilmelidir" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

HER ANLANA DOKUNULMALIDIR

"Her alanda FETÖ ve PKK'nın ayıklanmasıyla ilgili faaliyetler devam ederken, medya ayağına dokunulması neden birilerini rahatsız etmektedir?"

"MEDYA ÖZGÜRLÜĞÜNE SIĞINIYORLAR..."

"Adında cumhuriyet olup da, cumhuriyet değerlerine en çok zarar veren, Türkiye karşıtı oluşumları sevindirip umutlandıranların medya özgürlüğüne sığınmaları inandırıcı görülemeyecektir. Özgürlük demek millete küfretmek değildir."

ÖZGÜRLÜK NEDİR?

"Özgürlük demek maneviyata sataşmak, mukadderata saldırmak hiç değildir. Şehitlerimize bir kere olsun Fatiha okumayıp milletimizin acılarını paylaşmayanların gündemdeki operasyonlardan hemen sonra mağduriyet kartını ileri sürmeleri bize göre gerçekçi ve geçerli bir durum değildir."

HERKES GÖREVLİDİR

"Partimize yönelik yalan haberlerim merkezi olanlar, Türk milletinin safında durmayanlar, önce zihniyetlerini gözden geçirmeli, sonra da özeleştiri yapacak cesareti gösterebilmelidir. Terörizmle mücadelede herkese az ya da çok görevler düşmektedir."

 

Haber Ara