Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, kulübün 6-7 Haziran 2026 tarihinde seçimli olağanüstü genel kurula gideceğini açıkladı. Saran, bu kararı "Fenerbahçe'de yeni bir sayfa açılması için" aldığını vurgulayarak adayların yarışına zemin hazırladı.
Açıklamanın ardından kulüp içi ve dışında adaylık hareketliliği hız kazandı. İlk olarak adı geçen Mehmet Ali Aydınlar adaylıktan vazgeçtiğini duyururken yerini yeni isimler aldı.
Aziz Yıldırım Adaylığını Açıkladı: Rakiplerini Yanına Çağırdı
Fenerbahçe'nin eski ve en uzun dönem başkanlığını yürüten Aziz Yıldırım, yarışa resmen dahil oldu. Adaylık açıklamasının ardından Yıldırım, seçime giren diğer adaylar Barış Göktürk ve Hakan Safi'yi, olası tüm diğer adaylarla birlikte kendi listesinde yer almaya davet etti.
Aziz Yıldırım, Göktürk ve Safi ile diğer olası tüm adayları kendisiyle birlikte olmaya çağırdı.
Fenerbahçe Başkanlık Seçiminde Kimler Aday?
Aziz Yıldırım
Eski Fenerbahçe Başkanı — Adaylığını açıkladı, diğer adayları birlikte olmaya davet etti
Aday
Hakan Safi
Eski Fenerbahçe yöneticisi — Adaylığını açıkladı
Aday
Barış Göktürk
Adaylığını açıkladı
Aday
Mehmet Ali Aydınlar
Eski Fenerbahçe yöneticisi — Adaylıktan çekildi
Aziz Yıldırım'ın Başkanlık Listesi ve Transfer Vaatleri Açıklandı mı?
Fenerbahçeli taraftarların en çok merak ettiği konuların başında Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi ve seçim kampanyası sürecinde açıklayabileceği transfer vaatleri geliyor. Ancak adaylık açıklamasının ardından bu bilgiler henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.
Hatırlatmak gerekir ki Aziz Yıldırım, son dönemdeki en dikkat çekici adımını Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye getirilmesinde oynadığı köprü rolüyle atmıştı. Taraftarlar bu geçmişi göz önünde bulundurarak yeni olası transfer hamlelerini merakla bekliyor. Genel kurul öncesinde listeye ve vaatlere ilişkin açıklamalar bekleniyor.
Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?