Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Avrupa Ligi UEFA kura çekimi için geri sayım! İşte muhtemel rakipler

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oluyor. Taraftarların merakla beklediği UEFA kura çekimi ile ilgili tüm detaylar burada...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-12 13:39:24

Avrupa Ligi UEFA kura çekimi için geri sayım! İşte muhtemel rakipler

Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Tüm taraftarların merak ettiği soru bugün cevabını bulacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un rakipleri Avrupa Ligi kura çekimi sonrasında belli olacak. Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu son maçında 2. tur için çıktığı maçta Dinamo Kiev'e 6-0'lık skorla kaybeden Beşiktaş, 6. maçın sonunda sıralamayı 7 puanla üçüncü sırada tamamladı. Fenerbahçe ise Feyeenord deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle grubu birinci sırada bitirdi ve seribaşı oldu. Osmanlıspor da evinde 2-0'lık galibiyet alarak grubu birinci sırada bitirdi. Osmanlıspor da seribaşı olacak.

Bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanan Kara Kartal, topladığı 7 puanla Devler Ligi aşamasını 3. sırada tamamladı ve en başarılı 4 takım arasında yer alarak Kupa 2'de son 32 turundaki kuralara seri başı olarak katılmaya hak kazandı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un yer alacağı torbada Avrupa Ligi'nde gruplarını 1. sırada tamamlayan takımlar yer alacak. Diğer torbada ise Devler Ligi'nde en az puanı toplayan dört 4 takım ile Avrupa Ligi'nde grupları 2. olarak tamamlayan ekipler bulunacak.

İLK MAÇLAR 16 ŞUBAT'TA

Üç temcimiz; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri, 12 Aralık'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekiminde belli olacak. Son 32 turundaki ilk maç, 16 Şubat'ta, rövanş ise 23 Şubat'ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi bugün saat 15.00'ten itibaren TRTSpor ve Tivibuspor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Haber Ara