Dolar

32,2458

Euro

34,6783

Altın

2.399,63

Bist

10.336,50

Asımın Nesli Vakfı’ndan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Asımın Nesli Eğitim ve İnsani Yardım Vakfı, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında acil yardım çalışmaları için harekete geçti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-21 19:29:49

Asımın Nesli Vakfı’ndan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Ülke olarak zor zamanlardan geçilen şu günlerde “Vakit Dayanışma Vakti RAMAZAN” sloganı ile ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıran Asımın Nesli Vakfı, kronik hasta, yaşlı veya zorunlu sebeplerden dolayı evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin desteği ile hazırlanan gıda paketlerini ulaştırıyor, Ramazan'da iftar ve sahur sofralarına katkıda bulunuyor.

Asımın Nesli Vakfı'nın “Vakit Dayanışma Vakti” çağrısına pek çok hayırsever vatandaş, maddi ve manevi destek veriyor.

Hedeflerinin Ramazan ayı boyunca 5 bin ihtiyaç sahibi ailenin İftar ve sahur sofralarını şenlendirmek olduğunu belirten Asımın Nesli Vakfı, İçişleri Bakanlığı'nın, Vefa Sosyal Destek Grubu'nun ve tüm sağlık çalışanlarının katkılarıyla koronavirüs salgınını atlatacaklarını vurguladı.

Asımın Nesli Vakfı, bu zor dönemde maddi olarak sıkıntı içinde olan bireylerin ve aile kurumlarının ayakta tutulabilmesi adına tüm vatandaşlardan zekat, fitre, sadaka, fidye, kumanya ve bayramlık bağışlarıyla destek bekliyor.

Haber Ara