Dolar

32,4781

Euro

34,7528

Altın

2.439,37

Bist

9.915,62

Arafat’ın dul eşinden, Filistin yönetimine tehdit!

İlk defa İsrail televizyonuna konuşan Yaser Arafat'ın dul eşi Süha Arafat, Mahmut Abbas yönetimini uyararak, “Bana ve aile üyelerime zarar vermeye çalışırlarsa, Filistin otoritesini sorumlu tutacağım ... cehennemin kapılarını açmak isterlerse, ben de açacağım' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-28 07:21:48

Arafat’ın dul eşinden, Filistin yönetimine tehdit!

Merhum Filistinli lider Yaser Arafat'ın dul eşi Süha Arafat, işgal devleti İsrail Devlet Televizyonu'na (KAN) verdiği röportajda, Filistin Yönetimine uyararak, cehennemin kapılarını açacağına söz verdi.

İlk defa İsrail televizyonuna konuştuğunu ve Filistin yönetimi yetkililerine açık bir mesaj gönderdiğini söyleyen Süha Arafat, “Aile üyelerime zarar verirlerse, tüm gücümle direneceğim” dedi.

"Beni hain olarak gösteren talimatlar var ve bu talimatlar Abu Mazen'in (Mahmut Abbas) ofisi tarafından veriliyor. Bana ve aile üyelerime zarar vermeye çalışırlarsa, Filistin otoritesini sorumlu tutacağım ... cehennemin kapılarını açmak isterlerse ben de açacağım" diyerek Mahmut Abbas yönetimini uyaran Süha Arafat, konuşmasını şöyle devam etti:
“Benim hakkımda sayfalarını açmak isterlerse, onlara cehennemin kapılarını açacağım ... Kartlarım benim hafızam. Bugünkü Filistin yönetiminde görevli kişilerin her biri hakkında Yaser Arafat'ın notları var. Yaser Arafat'ın onlar hakkında söylediklerini yayınlarsam, onları halklarının önünde yakarım."

Suha-Arafat

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile ilgili olarak da konuşan Süha Arafat, "Ebu Mazen'i seviyorum. O her şeyden uzak, ama yakınındakiler onu yanıltıyorlar. Ebu Mazen 100 yıl yaşayacak ve Şimon Peres'den daha fazla yaşayacak; çünkü sağlığı yerinde. Ama etrafındakiler, Arafat ailesini yok etmek istiyor ... Biz daha güçlüyüz, onlardan daha çok insanımız var" dedi.

Kaynak: israil, ‘i24haberleri' sitesi

Haber Ara