Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

AK Partili, bağımsız aday oldu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Toru, listeyi beğenmeyip bağımsız aday oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-23 20:37:19

AK Partili, bağımsız aday oldu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım Medya Başkanlığı yapan iş adamı İbrahim Toru, Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı. Toru, düzenlediği basın toplantısında bağımsız aday olduğunu duyurdu. 14 yıllık AK Parti döneminde partinin çeşitli kademelerinde yer almasına rağmen partinin adaylığa layık görmemesine tepki gösteren Kanalurfa TV Yönetim Kurulu Başkanı Toru, halkın mazlumlara sahip çıkacağını söyledi.

"AK PARTİ'YE MADDİ, MANEVİ ÇOK DESTEK VERMEME RAĞMEN..."

Bini aşkın personeli istihdam eden iş adamı Toru, "İki dönemdir AK Parti'den aday adayı oldum, AK Parti'ye maddi, manevi çok destek vermeme rağmen maalesef bazı yöneticiler bizi layık görmedi. Bunun nedenini ben de anlamadım. Temayül yoklamalarında, anketlerde önde oldum ama, AK Parti'nin bizi layık görmemesinden dolayı halkın huzuruna çıktım. Halkın gönlüne ve oyuna adayım. Bu halk iyilerden mazlumlardan yanadır." dedi.

LİSTEYE TEPKİ GÖSTERDİ

"Artık yeter iyiler kazansın, iyilerin sesi çıksın diyoruz." diyen Toru, listeye tepki göstererek, "Bu halk beni seviyorsa sahiplenmesi lazım. Derdim koltuk değil, memlekete katkı sunmak. Bugün hazırlanan listeye baktığımızda maalesef AK Parti teşkilatından birini göremiyoruz. Bir bayan yok. Listeyi yapanın nasıl bir denge sağladığını anlamıyoruz." şeklinde konuştu.

"BİR KÖTÜLÜK YAPTIYSAK OYUNUZU VERMEYİN"

Bugüne kadar Şanlıurfa'ya hizmet etmenin dışında bir şey yapmadığını dile getiren Toru seçmene şu çağrıda bulundu: "Biz kötülük yaptıysak oyunuzu vermeyin ama, Şanlıurfa için hizmet edeceğimizi düşünüyorsanız, dürüst olduğumuza inanıyorsanız, tercihinizi bizden yana kullanmanızı istiyorum."

Haber Ara