Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

AK Parti'den '16 yıllık Demokrasi Yolculuğumuz' kitapçığı

AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na özel bastırılan kitapçıkta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve partinin 16 yıllık demokrasi yolculuğu fotoğraflarla aktarıldı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 17:33:41

AK Parti'den '16 yıllık Demokrasi Yolculuğumuz' kitapçığı
AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na özel bastırılan kitapçıkta, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partinin 16 yıllık demokrasi yolculuğu fotoğraflarla aktarıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği ve "Hep Birlikte Büyük Hedeflere" sloganıyla başlayacak, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde, basın mensuplarına "16 yıllık Demokrasi Yolculuğumuz" isimli kitapçık dağıtıldı.

Kitapçıkta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatı ve AK Parti'nin demokrasi yolculuğu fotoğraflarla anlatıldı.

Erdoğan'ın, 1998'de aldığı hapis cezası sonrasına ilişkin gazete küpürlerinin bulunduğu kitapçıkta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sevenleri tarafından Kırklareli Pınarhisar Cezaevi'ne uğurlanışı da yer aldı.

Kitapçıkta, AK Parti'nin bugüne kadar kullandığı "Yakın Işıkları Türkiye Aydınlansın", "Her Şey Türkiye İçin", "Durmak Yok, Yola Devam", "İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet", "Yeni Atılım Dönemi, Demokrasi-Değişim-Reform" gibi sloganlarının afişleri de kullanıldı.

Erdoğan'a, siyasi hayatında yol arkadaşlığı yapan ve aralarında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybeden Erol Olçok gibi isimlerle beraber yer aldığı fotoğraflara da yer verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğrafların da kullanıldığı kitapçıkta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o akşam televizyonlardan darbe girişiminin seyrini değiştirdiği çağrısı da yer buldu.

Erdoğan'ın, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı döneminde gerçekleştirdiği yurt dışı temasları fotoğraflarla aktarıldı.

Öte yandan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na özel hazırlanan "Hep Birlikte Büyük Hedefleri" başlıklı defter de gazetecilere dağıtıldı.

Haber Ara