Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Ziraat Bankası'nda yüzler gülüyor

Ziraat Bankası'nda yüzler gülüyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-05 15:56:22

Ziraat Bankası'nda yüzler gülüyor
Voleybol Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk temsilcilerinden Ziraat Bankası'nda, tarihinde ilk kez katıldığı lige galibiyetle başlamanın mutluluğu yaşanıyor.

Fransa'nın Paris Volley takımını sahasında 3-0 yenerek, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlayan Ziraat Bankası'nın sportif direktörü Barış Hamaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Devler Ligi"nde boy göstermenin öneminin farkında olarak ilk maça çıktıklarını söyledi.

Paris Volley karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve taraftarın da desteğiyle galip gelmeyi başardıklarını dile getiren Hamaz, "Yönetim, banka çalışanları, takım olarak bu tarihi karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorduk. Maçın sonunda da istediğimize ulaştık" dedi.

Lige iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ancak önlerinde zorlu bir periyot olduğunu belirten Hamaz, şunları kaydetti:

"Tarihi karşılaşmanın güzel bir anı olarak kalmasını arzu ediyorduk. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızda taraftarımızın önünde iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Bizim için güzel bir akşam oldu ve 3 puanla iyi bir başlangıç yaptık. Umarım performansımızı artırarak devam ettirir ve sezon sonunda hedeflerimize ulaşmış oluruz."

Haber Ara