Dolar

32,1928

Euro

34,9717

Altın

2.511,96

Bist

10.920,32

Yüzme Milli Takımı kafilesi İstanbul'a döndü

Yüzme Milli Takımı kafilesi İstanbul'a döndü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-08 16:39:40

Yüzme Milli Takımı kafilesi İstanbul'a döndü
Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilen Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) Dünya Kupası'nın 7 ve 8. ayaklarına katılan Türk Milli Takımı kafilesi, İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinden Atatürk Havalimanı'na gelen milli takım kafilesini, aileleri ve yakınları karşıladı.

Organizasyonun 8. ayağında bir altın ve bir bronz madalya kazanan milli sporcu Viktoria Zeynep Güneş, havalimanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

FINA Dünya Kupası'nda ilk kez mücadele ettiğini anlatan 17 yaşındaki yüzücü, "Yorucu bir yarışmaydı ama başarılı olduğum için mutluyum. Elde ettiğim sonuçlardan memnunum. Bu yıl genel olarak iyi derecelere ulaştığımı düşünüyorum. Üst seviyede mücadele etmeye ve başarılı olmaya devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ukrayna asıllı milli sporcu, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda da elinden gelenin en iyisini yaparak başarılı olmaya çalışacağını sözlerine ekledi.

Viktoria Zeynep Güneş, geçen ağustos ayında Singapur'da düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda 4 altın madalya kazanarak Türk spor tarihine geçmişti.

Haber Ara