Dolar

32,2558

Euro

34,6884

Altın

2.401,97

Bist

10.257,86

Yurtta asayiş

Yurtta asayiş

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 20:49:35

Yurtta asayiş
Kuşadası ilçesinde, sanayi sitesinde komşu iş yeri sahipleri arasında yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Değirmendere Mahallesi Sanayi Sitesi'nde marangozluk yapan Mehmet Sabah (48), müşterisi tarafından tamir edilmesi için bırakılan sandalyeleri, cilasının kuruması için dükkanının önüne bıraktı.

Bir süre sonra sandalyelerin komşusu T.M.E'nin iş yerinde olduğunu gören Mehmet Sabah ve oğlu Enes Sabah, T.M.E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu T.M.E. silahla rastgele ateş açtı. Olayda Mehmet Sabah, oğlu Enes Sabah ve T.M.E'nin yanında çalışan Mustafa Fansu (26) yaralandı.

Mehmet Sabah ve Fansu Kuşadası Devlet Hastanesine, Enes Sabah ise Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Polis, olaydan sonra kaçan zanlıyı kısa sürede yakalandı.

- Batman'da silahlı kavga

BATMAN (AA) - Batman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, evinin önünde temizlik yapan kadın tabancayla yaralandı.

Çamlıca Mahallesi 2419 Sokak'ta iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine seken mermilerden biri evinin önünü temizleyen Tenzile Tutaş'ın (50) kafasına isabet etti.

Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Tutaş'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavgaya karıştığı belirlenen bir kişi gözaltına alındı.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haber Ara