Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Yurtta asayiş

Yurtta asayiş

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-28 16:37:27

Yurtta asayiş
Rize'de evinin ikinci katından düşen 2 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Çaykent beldesine bağlı Kokulukaya köyünde Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin çocukları Recep Ali, evlerinin ikinci katındaki balkondan henüz belirlenemeyen nedenle düştü.

Yakınları tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan küçük çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çocuğun cenazesinin defnedilmek üzere babasının memleketi Sinop'a götürüldüğü öğrenildi.

- Alman uyruklu turist denizde ölü bulundu

ANTALYA (AA) - Finike ilçesinde tatil yapan Alman uyruklu turist, denizde ölü bulundu.

Finike Gök Liman mevkisindeki Güvercin Adası yakınlarında avlanan balıkçılar, denizde ceset olduğunu fark ederek, durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi.

Ekipler tarafından karaya çıkarılan, üzerinde dalgıç kıyafeti, 9 kilogram ağırlık, palet ve gözlük bulunan cesedin iki gün önce kayıp ihbarı yapılan Almanya vatandaşı Herman Michel'e (56) ait olduğu tespit edildi.

Cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen Michel'in, Finike'de yatı olduğu ve zaman zaman ülkesinden gelerek tatil yaptığı öğrenildi.

- Zonguldak'ta şüpheli ölüm

ZONGULDAK (AA) - Alaplı ilçesinde karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastaneden taburcu edildikten sonra evinde rahatsızlanarak ölen kişinin cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İddiaya göre, İsafakalılı köyünde yaşayan 35 yaşındaki Yılmaz, karın ağrısı şikayetiyle Alaplı Devlet Hastanesine gitti. Tedavisinin ardından evine gönderilen Yılmaz, bir süre sonra yeniden rahatsızlandı.

Eve çağrılan 112 Acil Servis ekibince hastaneye götürülen Yılmaz, yolda hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haber Ara