Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Yeşilgiresun Belediyespor'un Bolu kampı sona erdi

Yeşilgiresun Belediyespor'un Bolu kampı sona erdi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-06 13:50:40

Yeşilgiresun Belediyespor'un Bolu kampı sona erdi
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da yaptığı kamp sona erdi.

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 günlük kampta iyi çalıştıklarını belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Tam takım olarak çalışma fırsatı yakaladık. Oyuncularımın Bolu'da gösterdiği performanstan son derece memnunum" dedi.

Kandemir, yarın Uşak'ta başlayacak bir turnuvaya katılacaklarını belirterek, "Çeşitli turnuvalara katılarak sezon hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İlk turnuvamız Uşak'ta olacak. Yarın başlayacak bu turnuva bizim ilk ciddi sınavımız. Hem oyuncularımızın performansı hem de takımımızın eksikliklerini görme açısından bizim için güzel bir fırsat olacak" diye konuştu.

Yeni sezonda ligde başarılı olmak istediklerini anlatan Kandemir, "Yeşilgiresun Belediyespor olarak ilk kez mücadele edeceğimiz ligde başarıyı hedefliyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz. Sezon öncesi katılacağımız turnuvalar da başarıyı yakalamamız için çok önemli. Katılacağımız turnuvalarda çok ciddi rakiplerle mücadele edeceğiz ve bu durum bizim lige en iyi şekilde hazırlanmamızı sağlayacak" ifadesini kullandı.

Haber Ara