Dolar

32,2862

Euro

35,0587

Altın

2.473,71

Bist

10.489,31

'Yeni Nesil Habercilik Eğitimi' mülakat sonuçları açıkland

'Yeni Nesil Habercilik Eğitimi' mülakat sonuçları açıklandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-20 11:47:48

'Yeni Nesil Habercilik Eğitimi' mülakat sonuçları açıkland
Anadolu Ajansının gazeteci yetiştirmek amacıyla İstanbul'da düzenleyeceği "Yeni Nesil Habercilik Eğitimi"nin mülakatları sonuçlandı.

Medya kuruluşlarına hizmet verecek ve insan kaynakları koçluğu yapacak bir mekanizma kurmayı amaçlayan AA Haber Akademisi, "usta-çırak öğretisi" kapsamında haber ve röportaj yazma, özel haber refleksini geliştirme, fotoğraf ve görüntü çekme eğitimlerini sürdürüyor.

Bu doğrultuda İstanbul'da yapılacak "Yeni Nesil Habercilik Eğitimi" için, 13, 14 ve 15 Ekim'de gerçekleştirilen mülakatların sonuçları açıklandı.

Adaylar, mülakat sonuçlarına ve eğitim detaylarına "http://haberakademisi.com.tr/AkademikTakvimSayfaTR.aspx" internet sayfasından ulaşabilecekler.

- Öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitim

"Yeni Nesil Habercilik Eğitimi" programı kapsamında iki ay sürecek dersler 26 Ekim'de başlayacak ve 18 Aralık'ta sona erecek.

Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilecek eğitimlerde katılımcılara, "Eğitimde Yeni Nesil Habercilik, Uygulamalı Röportaj Teknikleri, Medyada Kriz Yönetimi, Haber Yazma Teknikleri, Özel Haber, Haber Fotoğrafı Çekim Teknikleri, Haber Kameramanlığı, Haberde Hukuk Kriterleri, Görüntü İşleme Yöntemleri, Olağanüstü Durumlarda Haber Kameramanlığı, Olağanüstü Durumlarda Haber Fotoğrafçılığı, Gazetecilikte Gündem ve Kaynak, Multimedya Uygulamaları, Yeni Medya Uygulamaları, İnfografik" gibi dersler, AA'nın ve ulusal medyanın deneyimli habercileri tarafından, ilk ay teorik, ikinci ay ise uygulamalı olarak verilecek.

Eğitim sonunda programı başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecek.

Haber Ara