Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Yeni Malatyaspor kötü gidişe son vermek istiyor

Yeni Malatyaspor kötü gidişe son vermek istiyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-16 16:04:45

Yeni Malatyaspor kötü gidişe son vermek istiyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Giresunspor deplasmanından istediğimiz sonucu alarak, son haftalardaki kötü gidişata son vermek istiyoruz" dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarını, bunun hem kendilerini hem de taraftarları üzdüğünü belirtti.

Takımın başına Yücel İldiz'in yerine İrfan Buz'u getirdiklerini hatırlatan Ali Ravcı, "Yücel İldiz iyi bir teknik direktördü ancak kan uyuşmazlığı nedeniyle yollarımızı ayırdık. İrfan hocamız Süper Lig tecrübesi olan bir teknik adam, bize çok katkısı olacağına inanıyoruz. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra Giresunspor maçından 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni teknik direktörle çıkışa geçmeyi amaçladıklarını dile getiren Ravcı, "Rakibimiz iyi bir takım, zor bir müsabaka olacak. Bizim de puana ihtiyacımız var. Giresunspor deplasmanından istediğimiz sonucu alarak, son haftalardaki kötü gidişata son vermek istiyoruz. Bunu başaracak kalite ve güce de sahibiz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara