Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Yapı Kredi 'İlk Param' ile çocukları birikime çekti

Yapı Kredi 'İlk Param' ile çocukları birikime çekti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-02 15:25:43

Yapı Kredi 'İlk Param' ile çocukları birikime çekti
Yapı Kredi'nin "İlk Param" birikim hesabı 100 bin adede ulaştı.

Çocuklarla beraber büyüyecek uzun vadeli bir yatırım hesabı olan "İlk Param" aynı zamanda tasarruf bilincinin çocuk yaşta yerleşmesini ve yetişkinlerin de bu bilinçte olmasını teşvik ediyor.

Tasarruf bilincinin her yaşa ve farklı ekonomik gelir düzeyine uygun ürünlerle gelişeceğini belirten Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, "İlk Param tasarrufların artırılmasına yönelik kolay kullanılabilir, ideal bir ürün. Bu ürün ile amacımız müşterilerimizin çocukları veya sevdiklerinin geleceği için bugünden bir adım atmalarını sağlamak" ifadelerini kullandı.

Ülgen, "İlk Param" ile sadece ebeveynlerin değil akraba ve yakınların da çocuklar adına kendilerinin belirleyecekleri sıklıkta ve miktarda düzenli fon alım talimatı verebileceğini söyledi.

Ayrıca müşterilerin doğum günleri, karne dönemi gibi özel günlerde çocuklara rutin hediyeler yerine "İlk Param Hediye Çeki" armağan edebileceğini belirten Ülgen, "İlk Param tüketiciye hitap etmesi, birikimi teşvik etmesi ve uzun dönemdeki getirisi ile bir senelik süreçte son derece başarılı bir ürün oldu" dedi.

Yapı Kredi müşterileri, İlk Param Birikim Hesabı için 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Şubelerinden düzenli fon alım talimatı verebiliyor.

Yapı Kredi'de hesap açtırmak isteyenlerin "İLKPARAM" yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numaralarını 4470'e göndermeleri yeterli.

Haber Ara