Dolar

32,3516

Euro

34,7814

Altın

2.394,54

Bist

10.265,66

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne en iyi kurum ödülü

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne en iyi kurum ödülü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-08 17:51:41

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne en iyi kurum ödülü
Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), ikinci kez The Association for Talent Development (ATD) tarafından verilen "Eğitim ve Gelişim Alanında En iyi Kurum (ATD Best Award)" ödülünü kazandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, finans sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme vizyonuyla kurulan YKBA, ATD tarafından verilen eğitim ve gelişim alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden "Eğitim ve Gelişim Alanında En iyi Kurum" ödülüne ikinci kez layık görüldü.

Aynı ödülü daha önce 2010 yılında da kazanan akademi, bu yıl da yetenek gelişiminin tüm çalışanları kapsaması, eğitim faaliyetlerinin kurumun stratejik hedeflerine paralel geliştirilmesi, çalışanlara sunulan yetenek ve liderlik yönetimi uygulamaları kriterleri doğrultusunda "en iyi" bulunarak bu ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi İnsan Kaynakları ve Organizasyon Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, sektörün en iyi ve nitelikli bankacılarını yetiştirmek üzere 2008 yılında hayata geçirdikleri Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin bankanın insan kaynağına yatırım yapma ve onu sürekli geliştirme ilkesinin bir ürünü olduğunu bildirdi.

Yapı Kredi'nin bankacılık alanındaki gelenek ve kültürünü, yeni gelişmeler ve uygulamalarla birleştirdiklerinde akademinin, bugün ulusal ve uluslararası platformlarda birçok ödülün sahibi olduğunu anımsatan Kavuncu, şunları kaydetti:

"Son olarak 120'den fazla ülkede yetişkin eğitimi ve işletmelerde performans artırma konusunda çalışmalar yürüten, başarılı uygulamalar geliştiren şirketleri ödüllendiren ATD tarafından 'Eğitim ve Gelişim Alanında En iyi Kurum' seçildik. Yapı Kredi Bankacılık Akademisi olarak bu prestijli ödülü almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. En iyi insan kaynağını yetiştiren lider gelişim merkezi olma vizyonumuzla daha büyük hedeflere odaklanarak, nice başarılara imza atacağımıza inancımız tam."

Haber Ara