Dolar

32,1880

Euro

35,0565

Altın

2.426,27

Bist

10.618,15

Vodafone İstanbul Maratonu resim sergisi açıldı

Vodafone İstanbul Maratonu resim sergisi açıldı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-19 15:00:53

Vodafone İstanbul Maratonu resim sergisi açıldı
Vodafone İstanbul Maratonu resim sergisi, 27 Aralık'a kadar Maslak Atatürk Oto Sanayi Metro İstasyonu'nda gezilebilecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre şirket, öncelik verdiği spor yatırımlarına destek olmaya devam ediyor.

Dünyada kıtalararası koşulan ilk ve tek yarış olan Türkiye'nin en geniş katılımlı kitlesel etkinliği Vodafone İstanbul Maratonu, 37'ncisinin gerçekleştirildiği bu yıl resim sergisine konu oldu.

Sporla sanatın buluştuğu ve maratondan anların resmedildiği Vodafone İstanbul Maratonu resim sergisi, 18 Aralık-27 Aralık tarihleri arasında Atatürk Oto Sanayi Metro İstasyonu'nda halka açık olacak.

Sergilenen resimlerin tamamı, 15 Kasım Pazar günü koşulan Vodafone 37. İstanbul Maratonu boyunca Karaköy, Dolmabahçe ve Tophane olmak üzere üç farklı noktada konumlanan 10 sanatçı tarafından çekildi.

Eserlerde, bu yıl "Kadına Şiddete Dur De" temasıyla koşulan maraton anından kareler dışında festival alanında eğlenen İstanbulluların coşkusu da yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda bu yıl "Kadına Şiddete Dur De" temasıyla koşulan Vodafone İstanbul Maratonu'na 120 ülkeden 30 bine yakın çipli koşucu katılarak yeni bir rekora imza attı.

120 bin İstanbullu da halk yürüyüşüyle Asya'dan Avrupa'ya geçti. Bu yıl ayrıca maraton, gün boyu süren çeşitli etkinlik ve indirimlerle geniş katılımlı bir şehir festivaline dönüştü.

Yaklaşık 10 bin İstanbullunun katıldığı etkinliklerin yanı sıra, hafta sonu boyunca İstanbul'un 33 mekanında Vodafone'lulara indirim ve fırsatlar da sunuldu. Yenilenen VMaraton uygulaması ve dijital yeniliklerle beraber etkinlik her an her yerden kolaylıkla takip edilebildi.

Haber Ara