Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

'Unilever'in Türkiye'deki tarihi' kitap oldu

'Unilever'in Türkiye'deki tarihi' kitap oldu

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 11:52:21

'Unilever'in Türkiye'deki tarihi' kitap oldu
Tüketim ürünleri şirketlerinden Unilever'in, Türkiye'de 100 yılı aşkın bir zamandır devam eden faaliyetlerini, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik tarihine paralel olarak aktaran "Unilever Türkiye Tarihi" kitabı, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'ndan çıktı.

Unilever'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Unilever Türkiye Tarihi kitabı, şirketin Türkiye'deki 100 yılı aşkın geçmişindeki önemli kilometre taşlarını içeriyor. Unilever Türkiye'nin üst düzey yöneticilerinden, aynı zamanda araştırmacı ve koleksiyoner Gazanfer İbar tarafından kaleme alınan kitapta, Unilever Türkiye'nin bugünlere gelmek için gösterdiği çabalar, üstesinden geldiği imkansızlıklar, başarılar, hatta başarısızlıklar, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik tarihine de ışık tutan bir yaklaşımla ele alınıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gazanfer İbar da kitapta Unilever Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi hayatının da ana hatlarıyla okuyucuya aktarıldığını belirterek, "Unilever Türkiye Tarihi kitabı, şirketimizin kurulup gelişmesini sağlayan insanları, bunun ardındaki kararları, gelişen olayları mercek altına alıyor" ifadelerini kullandı.

Açıklamaya göre Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'ndan çıkan kitap, bugünden itibaren kitabevlerinde bulunabilecek.

Haber Ara