Dolar

32,2655

Euro

34,6739

Altın

2.403,48

Bist

10.336,50

UNİCEF Çocuk Dostu Şehirler Projesi kapsamında Süleymanpaşa'da eğitim verdi

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, İçişleri Bakanlığı işbirliğinde Uluslararası Çocuk Merkezi ve IKADA Danışmanlık Ltd. teknik desteği ile yürütülen UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında gönüllü öğrencilere yönelik 'Çocuk Dostu Şehirler Toplum Temelli Değerlendirme Araçları Uygulama Eğitimi' gerçekleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-31 19:07:44

UNİCEF Çocuk Dostu Şehirler Projesi kapsamında Süleymanpaşa'da eğitim verdi
Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, İçişleri Bakanlığı işbirliğinde Uluslararası Çocuk Merkezi ve IKADA Danışmanlık Ltd. teknik desteği ile yürütülen UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında gönüllü öğrencilere yönelik "Çocuk Dostu Şehirler Toplum Temelli Değerlendirme Araçları Uygulama Eğitimi" gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında eğitici eğitimi alan Genç Kolaylaştırıcılar tarafından 20 gönüllü üniversite öğrencisine yönelik yapılan eğitimler 2 gün sürdü.

"Bu çalışmanın sizler sayesinde başarıya ulaşacağına inanıyorum"

İlk gün eğitimlerine katılan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, eğitim alan öğrencilere yönelik bir konuşma gerçekleştirirken, "Öncelikle böyle güzel bir projeye gönüllü olarak katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şehrimizin gelişimini hızlandırmak ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik çocuk dostu politikalar geliştirebilmek amacıyla UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında yürüttüğümüz bu çalışmanın sizler sayesinde başarıya ulaşacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Anket ve analizleri UNİCEF'ten gelecek uzmanlar değerlendirecek

UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı kapsamında gönüllü üniversite öğrencilerinin şehirde yaşayan çocukların ihtiyaçlarını tespit edebilmek için Süleymanpaşa'nın çeşitli bölgelerinde anket çalışmaları yapacağı açıklandı.

20 gönüllü öğrenci tarafından toplanacak verilerin UNİCEF'ten gelecek uzmanlar tarafından değerlendirilmesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi tarafından çalışmalar aynı doğrultuda yoğunlaştırılacak.

Haber Ara