Dolar

32,2094

Euro

35,0468

Altın

2.524,99

Bist

10.682,06

Turyağ Puffya beğeniye sunuldu

Turyağ Puffya beğeniye sunuldu

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-16 15:07:39

Turyağ Puffya beğeniye sunuldu
Geçen yıl, küresel gıda bileşenleri üreticisi Cargill bünyesine katılan Turyağ, boyoz, kuru poğaça ve kruvasan gibi ürünler için geliştirdiği Turyağ Puffya'yı beğeniye sundu.

Turyağ açıklamasına göre, boyoz gibi yüzde 100 susuz yağ gerektiren, sıcak tüketilen tüm milföy hamurları, kuru poğaça, börek ve kruvasan çeşitleri için üretilen Turyağ Puffya, sektör temsilcileri ve bayilere tanıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turyağ Satış Müdürü Halit Görgülü, Turyağ'ın Cargill tarafından satın alındıktan sonra geçirdiği büyüme ve değişim sürecinin bir parçası olarak, piyasaya sundukları ilk yeni ürünün tanıtımını yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Yerel ve yöresel lezzetlerin Türkiye için önemine işaret eden Görgülü, yeni ürünler için de hazırlıkların sürdüğünü bildirdi.

Görgülü, gelecek dönemde ürün geliştirme, sürdürülebilir tedarik zinciri ve müşteri memnuniyetine odaklanmaya devam edeceklerini belirterek, "Balıkesir'de kurulu üretim tesislerine yatırımlarımız sürüyor. Cargill'in bitkisel yağlar alanındaki küresel uzmanlığıyla Turyağ'ın bir asırlık deneyim ve yerel pazar bilgisinin birleşmesinden doğan sinerji, sektöre yeni bir soluk getirecek" ifadelerini kullandı.

Haber Ara