Dolar

32,7682

Euro

35,0901

Altın

2.459,44

Bist

10.471,32

Türkiye sandık başında

Türkiye sandık başında

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-01 15:13:21

Türkiye sandık başında
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu seçimler demokrasimiz için, Cumhuriyetimiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için çok önemli seçimler. Geldik, oyumuzu kullandık, hayırlı olsun" dedi.

Kılıçdaroğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere saat 13.00'te Çukurambar Arjantin İlkokulu'na geldi.

Okula girişinde vatandaşlarca alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, oyunu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile birlikte 4137 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Bu seçimler demokrasimiz için, cumhuriyetimiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için çok önemli seçimler. Geldik, oyumuzu kullandık, hayırlı olsun" dedi.

DAEŞ'e yönelik operasyonlar ve terörle mücadeleye ilişkin bir soru üzerine Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Henüz ayrıntılar gelmedi ama size şunu söyleyebilirim. Bütün olayları yakından izliyoruz. Teröre karşı olduğumuzu, kimden gelirse gelsin karşı olduğumuzu, amacı ne olursa olsun karşı olduğumuzu her ortamda dile getirdik. Bu ülkede biz huzur ve refah istiyoruz. Bu ülkede birlikte, kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu ülkede anneler çocuklarını huzur içinde okula göndersin istiyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesi ve bu ülkede hepimiz barış içinde, huzur içinde, kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz."

Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birilikte Çukurambar Taksi Durağını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, taksi şoförleri ile çay içip sohbet etti.

Haber Ara