Dolar

32,1888

Euro

35,0112

Altın

2.504,64

Bist

11.074,56

Türkiye'den Bosna-Hersek polisine üniforma yardımı

Türkiye'den Bosna-Hersek polisine üniforma yardımı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-10 21:01:56

Türkiye'den Bosna-Hersek polisine üniforma yardımı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından Bosna-Hersek Federasyonu Polis Müdürlüğü'ne (FUP) üniforma yardımında bulunuldu.

12 bin parçadan oluşan yardımlar, başkent Saraybosna'daki FUP binasında düzenlenen törenle Bosna-Hersekli yetkililere teslim edildi.

Törende konuşan Bosna-Hersek Federasyonu İçişleri Bakanı Alyoşa Çampara, yaklaşık 400 bin dolar değerindeki üniforma yardımı için Türkiye'ye teşekkür etti.

Vatandaşların güvenliği için polis memurlarının teknik anlamda donanımlı olmasının önemine işaret eden Çampara, üniformaların Bosna-Hersek Federasyonu ve kantonlardaki polislere dağıtılacağını aktardı.

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay da Türkiye olarak her zaman Bosna-Herseklilerin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamaya çalıştıklarını belirterek, üniformaların özellikle kış koşullarında Bosna-Hersekli polislerin daha iyi bir hizmet sunabilmesi için önemli bir katkı olacağını söyledi.

Üniformaların teslim törenine ayrıca Bosna-Hersek Federasyonu Polis Müdürü Dragan Lukaç, Saraybosna Kantonu İçişleri Bakanı Predrag Kurteş ve Saraybosna Kantonu Polis Müdürü Vahid Çoşiç de katıldı.

Haber Ara