Dolar

32,2120

Euro

34,7876

Altın

2.419,26

Bist

10.055,98

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:- 'Emniyet teşkilatımız, inanıyorum ki anayasa ve yasalardan aldığı yetkiyle demokrasimizin daha da pekişmesi, hukuk sistemimizin, huzur ve güvenliğimizin sarsılmaması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-10 12:53:21

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, emniyet teşkilatının, anayasa ve yasalardan aldığı yetkiyle demokrasinin daha da pekişmesi, hukuk sisteminin, huzur ve güvenliğin sarsılmaması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Arslan, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlandı.

Türkiye'nin zor bir coğrafyanın merkezinde yer aldığını ve coğrafyadaki istikrarsızlığın, kaçınılmaz olarak Türkiye'ye de sirayet ettiğini belirten Arslan, bu sebeple terör gibi insanlık dışı bir suçla da mücadele etmek durumunda kalındığını ifade etti.

Bütün sıkıntılara karşı emniyet güçlerinin, vatan ve millet sevdasıyla görev yaptığını, özveriyle çalıştığını, milletin huzur ve güvenliğini temin ettiğini vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Emniyet güçlerimiz, çetelere, mafyaya ve FETÖ başta olmak üzere hukuk dışı örgütlenmelere, her türlü suça karşı, azimli ve kararlı bir mücadele veriyor. Emniyet teşkilatımız, inanıyorum ki anayasa ve yasalardan aldığı yetkiyle demokrasimizin daha da pekişmesi, hukuk sistemimizin, huzur ve güvenliğimizin sarsılmaması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir. Bu vesileyle bu kutlu görevleri sırasında şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu düşüncelerle 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, bütün polislerimizi sevgiyle selamlıyorum."

Haber Ara