Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Türk kuaförler İtalya'dan başarılı sonuçla dönüyor

Türk kuaförler İtalya'dan başarılı sonuçla dönüyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-29 17:55:07

Türk kuaförler İtalya'dan başarılı sonuçla dönüyor
Türk kuaförler, Dünya Kuaförler Konfederasyonunun (CMC) İtalya'da düzenlediği uluslararası fuardaki şampiyonada önemli ülkeleri geride bırakarak, ikinci olmayı başardı.

CMC'nin, İtalya'nın Salerno kentinde 25-26 Ekim'de 62 ülkeden seçilmiş kuaförlerin katılımıyla düzenlediği Uluslararası Kuaför ve Güzellik Fuarı'nda boy gösteren CMC Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan öncülüğündeki Türk takımı, dünyanın ünlü kuaförlerinin yer aldığı jüriden ikincilik derecesini aldı. Türk ekibinin, bu dereceyi almasında şovda büyük beğeni toplayan koreografisinin payı olduğu belirtildi.

Kadir Alkan, Tuncay Gitgör, Osman Balcı, Yasin Küçüközer, Mahmut Çengel, Aykut Kızılçay Sedef Erenler, Murat Akbaba, Türkan ve Mustafa Ceylan'dan oluşan Türk ekibi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ikincilik kupalarıyla Roma'daki ünlü Pantheon bazilikası önünde hatıra pozu verip, başarılarını AA muhabirine değerlendirdi.

Cumhuriyet Bayramı öncesinde Türkiye'ye, köklü bir organizasyondan ikincilik kupası getirmenin kendilerini gururlandırdığını dile getiren CMC Türkiye Başkanı Ceylan, "İtalya'da ikinci olduk. Gerçekten çok çalıştık. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Çok iyi çalıştılar. Başta Sedef Hanım, Türkan Hanım koreografimizde. Çok iyi hazırlandılar, 2 ayda buna hazırlandık. Dereceyle yurda dönüyor olmak güzel. Akıttığımız terin karşılığını almak, güzel bir şey" diye konuştu.

Geçen yıl da aynı organizasyonda yine benzer başarıyı yakaladıklarının hatırlatılması üzerine Ceylan, "Gelenek haline getirdik ama çalışıyoruz. Hakkını vermeye çalışıyoruz" dedi.

Türk ekibinin ikinci olduğu yarışmada birincilik ise San Marinolu kuaförlerin oldu.

Haber Ara