Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Tuna Bekleviç'in Bakan Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddiaları yalanlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun internet sitesinde, Tuna Bekleviç'in Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddiaları yalanlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-31 14:37:47

Tuna Bekleviç'in Bakan Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddiaları yalanlandı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun internet sitesinde, Tuna Bekleviç'in Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddiaları yalanlandı.

Bakan Müezzinoğlu'nun kendi ismiyle açılan internet sitesinde, Tuna Bekleviç'in, Bakan Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Son günlerde ulusal ve yerel medya ile bazı internet sayfalarında yer alan haberler üzerine bu açıklama zaruri hale gelmiştir. Kendini siyasilerin danışmanı olarak tanıtan Tuna Bekleviç isimli şahıs, 2011 Genel Seçimlerinde Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun AK Parti'nin Edirne 1'inci sıra adayı olduğu dönemde 2'nci sıra milletvekili adayı olarak yer almış ve seçim maratonunda dönem dönem Sayın Müezzinoğlu'nun programlarına eşlik etmiştir. Milletimizin takdiri ile TBMM'de temsil hakkını kazanamayan şahıs, hızlı bir fikri değişim ile partimizin karşında yer almıştır. Bu fikri dönüşe rağmen, mevcut durumda politik olarak karşısında durduğunu ifade ettiği siyasilerin isimlerini kullanıyor olması ve bu isimler üzerinden fayda gözetiyor olması milletimizin takdirine bırakılmıştır" denildi.

Tuna Bekleviç'in Bakan Müezzinoğlu'na geçmişte resmi herhangi bir danışmanlık hizmetinde bulunmadığı vurgulanan açıklamada, "Günümüzde de kendisiyle hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Buna rağmen, bulunduğu her ortamda bunu iddia ediyor olması ve 2011 genel seçimleri maratonundan kalan fotoğrafları servis ediyor olması, kendi meziyetleri ile ulaşamadığı saygınlığı, isimler üzerinden şahsına kazandırmak istemesinin bir göstergesidir. Ayrıca son dönemde oldukça yaygınlaşan ve milletimizi siyasilerin isimlerini kullanarak istismar gayretine girişenlerin sayılarındaki artışı endişeyle takip ettiğimizi belirtir, kamuoyunun bu şahıslara kullandıkları isimler sebebiyle itibar etmemeleri gerektiğini hatırlatarak, aziz milletimize saygı ve kalbi muhabbetlerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi.

Haber Ara