Dolar

32,2667

Euro

34,7220

Altın

2.402,11

Bist

10.336,50

Terör olaylarına tepkiler

Terör olaylarına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-12 14:25:53

Terör olaylarına tepkiler
Bursa'da, araçlarını Türk bayraklarıyla donatan yaklaşık 100 servis şoförü, konvoy halinde Dağlıca bölgesinde şehit düşen Yarbay Çelikcan'ın baba evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.

"Raslantı Fan Clup" üyesi servis şoförleri, kullandıkları araçları Türk bayraklarıyla donatarak, merkez Nilüfer İlçesi Soğanlı Botanik Park'ta toplandı. Grup, konvoy halinde Şehit Çelikcan'ın, Çalı Mahallesi'ndeki baba evine gitti.

Şehidin babası Niyazi Çelikcan ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan ve bir süre sohbet eden şoförler, Çelikcan'a "Şehitlerimiz için buradayız, bu acılı gününüzde acınızı paylaşıyoruz" yazılı plaket hediye etti.

Servis şoförleri, daha sonra evden ayıldı.

- İnegöl'de siyah kurdeleli tepki

İnegöl ilçesinde de Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki yazıhane, lokanta ile büfeler, terör saldırılarını protesto etmek ve şehitlere saygı amacıyla iş yerlerine siyah kurdele taktı. Bursa-İnegöl arası yolcu taşımacılığı yapan firmalar da otobüslerinin önünü Türk bayrağı ve siyah kurdele donattı.

İnegöl Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Beyhan, terör saldırılarını protesto etmek ve şehitlere saygı amacıyla terminali siyah kurdele ile donattıklarını söyledi.

Yaptıkları uygulamada yolculardan da destek aldıklarını ifade eden Beyhan, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Terminal esnafı olarak, şehidimize saygı diye bütün yazıhanelerimize siyah kurdele astık. Bütün esnaf arkadaşlarda sağ olsun hepsi katıldı. Uygulama bu şekil de devam ediyor. Bu şekilde uygulama yaptığımız için müşterilerden de destek aldık. Hala olaylar devam ediyor. Biz milletimizden sağ duyulu olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Haber Ara