Dolar

32,3352

Euro

34,6543

Altın

2.414,22

Bist

10.081,07

Tekirdağ'da teröre karşı dev yürüyüş

İstanbul ve Kayseri'de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle Tekirdağ'da bir araya gelen binlerce kişi, yürüyüş yaparak teröre lanet okudu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-18 18:26:55

Tekirdağ'da teröre karşı dev yürüyüş
İstanbul ve Kayseri'de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle Tekirdağ'da bir araya gelen binlerce kişi, yürüyüş yaparak teröre lanet okudu.

İstanbul ve Kayseri'de meydana gelen terör saldırılarında çok sayıda asker ve polisin şehit edilmesi nedeniyle teröre tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, Tekirdağ'da da dev bir yürüyüş gerçekleştirildi. MHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlen yürüyüşe bütün kesimlerden vatandaşlar katılmasının yanı sıra MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı. Kentte bulunan Tekira AVM önünde başlayan yürüyüş, dev Türk bayrakları eşliğinde Hükümet Caddesi boyunca devam etti.

"Türk Kürt kardeştir. Ayrım yapan kalleştir", "Şehitler Ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" gibi sloganların atıldığı yürüyüş, cadde üzerinde bulunan polis merkezi önünde durdu. Burada bir süre duraksayan yürüyüşteki vatandaşlar, polis merkezine dönerek bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okunduktan sonra sloganlar atarak yürüyüşe devam etti.

Tuğlalı Parkta biten yürüyüşün ardından İstanbul'da şehit olan polis ve Kayseri'de şehit olan askerlerin isimleri teker teker okundu. Daha sonra açıklamada bulunan MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, "Türk Milleti 7'den 70'e doğudan batıya, kuzeyden güneye birbirine kenetlenmelidir. Ve hainleri bertaraf etmelidir. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanları, bizleri Kürt, Türk, Çerkez, Laz, Sünni, Alevi diye sınıflara ayırmaya çalışanlara dün olduğu gibi bugünde tek yumruk olarak en güzel cevabı vereceğiz" dedi.

Haber Ara