Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Tatvan'da esnafın sorunları masaya yatırıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde esnafın sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-10 11:26:55

Tatvan'da esnafın sorunları masaya yatırıldı
Bitlis'in Tatvan ilçesinde esnafın sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı.

Tatvan'daki özel bir restoranda düzenlenen toplantıda esnaflarla bir araya gelen İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy, sorun ve sıkıntıları dinledi. İlçe esnafının genel anlamdaki sorun ve sıkıntılarının masaya yatırıldığı toplantıda, ayrıca çözüm noktasında neler yapılabileceği üzerine istişarelerde bulunuldu.

İlçe esnafının sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirten Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, belirlenen sorun ve sıkıntıların çözüme kavuşması noktasında sık sık bu tür toplantılar düzenleyeceklerini ifade etti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, ilçe esnafının sorunlarını kendi sorunları olarak bildiklerini vurgulayarak, her zaman ilçe esnafının yanında olduklarını söyledi.

İlçe esnafı ise, düzenlenen toplantı sebebiyle Kaymakam Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'a teşekkürlerini illeti.

Düzenlenen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya ve ilçe esnafı katıldı.

Haber Ara