Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Talha Çilek'e Genç Liderler Ödülü

Talha Çilek'e Genç Liderler Ödülü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-01 16:14:08

Talha Çilek'e Genç Liderler Ödülü
Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek'e "Perakende Güneşi Ödülleri" kapsamında Genç Liderler Ödülü verildi.

Şirket açıklamasına göre, Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, her yıl düzenlenen ve dev markaların bir araya geldiği Perakende Günleri kapsamında gerçekleştirilen "Perakende Güneşi Ödülleri'nde Genç Liderler Ödülü'ne layık görüldü.

Türkiye'de önde gelen markaların yöneticilerinin aday olduğu Perakende Güneşi Ödülleri, Yaşam Boyu Onur Ödülü, ATÜ Özel Ödülü, Perakendeye Katkı Ödülü, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü, Genç Liderler Ödülü, En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü ve En Başarılı İnsan Kaynakları Ödülü kategorilerinde değerlendirildi.

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, genç bir yönetici olarak, Çilek markasını hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı bir şekilde temsil etmesi ve perakende dünyasına katkılar sağlaması sebebiyle Genç Liderler Ödülü ile ödüllendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek, Perakende Günleri etkinliğine 10 yıldır aralıksız katılım gösterdiklerini hatırlattı. Çilek, "İş hayatında bu etkinliğin çok yararlarını gördüm. Soysal Perakende Günleri kurucularına, yöneticilerine, Çilek çalışanlarına, bana iş hayatında çok şey öğreten Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek'e ve beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum."

Haber Ara