Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Sünnet elbiselerini sezon öncesi almak daha avantajlı

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sünnet düğünlerinin plan ve programları da yapılmaya başlandı. Sünnet elbiselerini sezon öncesi temin etmek, ailelere büyük avantajlar sağlıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-13 11:01:05

Sünnet elbiselerini sezon öncesi almak daha avantajlı
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sünnet düğünlerinin plan ve programları da yapılmaya başlandı. Sünnet elbiselerini sezon öncesi temin etmek, ailelere büyük avantajlar sağlıyor.

Her sene olduğu gibi bu sene de sünnet hazırlığı yapan aileler, yaz aylarını iple çekiyor. Sünnet hazırlığındaki ailelerin en çok üzerinde durduğu konulardan biri de sünnet elbiseleri. Sünnet elbiselerini almakta geç kalan aileler, beklenmedik problemlerle karşılaşabiliyor. Konuyla ilgili görüşlerini aktaran 32 yıllık sünnet elbisesi satıcısı Hamdi Demirkapı, "1985 yılından beri bu sektörün içindeyim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, sezona girmeden alışverişini tamamlayan aileler daima avantajlıdır. Sünnet elbisesi almak için yaz ayları beklenmemeli. Hem fiyat olarak daha avantajlı olurlar hem de yoğunluk olmadığı için istenilen kıyafeti daha rahat araştırma imkanı bulurlar. Sünnete hazırlanan ailelere tavsiyem, sünnet elbiselerini mart, nisan ve mayıs aylarında almaları. Yaz ayları, tam sezonu olduğu için yoğunluktan dolayı bedenini bulmakta sıkıntı yaşayabiliyorlar, ayakkabıları elbise ile uyumlu olmuyor, hayatlarında bir kere yaşadıkları bir heyecan büyük bir hayal kırıklığına dönüşüyor. Bu aslında dikkate alınması gereken bir konu. Sünnet elbiselerini, yaz ayları girmeden almak aileye büyük bir rahatlık sağlar. Çoğu aile bunu önemsemiyor nasıl olsa bulunur diye düşünüyor. Öyle değil. Elbise işini erkenden halletmelerini kendilerine tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Fiyat aralığı 200 ile 800 lira arasında değişir"

Sünnet elbiselerindeki fiyatların geçen sene ile aynı seviyelerde olduğunu söyleyen Demirkapı, "Fiyat aralığı 200 ile 800 lira arasında değişir. İşlemesine göre, kullanılan kumaşına göre, üzerindeki nakışa göre fiyatlar değişiyor. Geçen sene ile satışlarımız hemen hemen aynı seviyede. Geçen sezon çok iyi bir sezondu bizim açımızdan. Satışlarımız çok iyiydi. Ama tabi ki bu sezon daha da artacağını umut ediyoruz. Bizim işimiz düğünle alakalı olduğu için ne zaman patlama olur, onu kestirmek zor. Ancak elbette bu konuda ümitliyiz" şeklinde konuştu.

Haber Ara