Dolar

32,2595

Euro

34,7085

Altın

2.401,69

Bist

10.336,50

Şirinyalı'da cadde düzenleme çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi'nde cadde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-08 12:05:31

Şirinyalı'da cadde düzenleme çalışmaları
Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi'nde cadde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Antalya'da 20 bine yaklaşan nüfusuyla bir çok ilçe merkezinden daha kalabalık Şirinyalı Mahallesi'nde cadde ve sokak düzenleme çalışmaları devam ediyor. Mahallenin ulaşım ağının merkezi konumunda bulunan 12 cadde ve bunlara bağlı yan yollarda devam eden çalışmalar kapmasında Şirinyalı'nın yıllar içinde eskiyen asfaltı tamamıyla kazanıp sıfır asfaltla kaplanıyor.

Asfalt çalışmalarıyla birlikte mahallede kaldırımlar da düzenleniyor. Genişlikleri, yükseklikleri yeniden değerlendirilen kaldırımlarda mahalle sakinlerinin emniyetle yürümesi için her türlü engel de kaldırılıyor. Çalışmalar kapsamında ayrıca kaldırımlar, engellilerin güvenle kullanabileceği hale getiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin devam edildiği çalışmalar son olarak İsmet Gökşen ve Sinanoğlu Caddeleri'ni birbirine bağlayan 1487'nci Sokakta gerçekleşti. Aynı zamanda özel hastane, eczane ve dershanenin yer aldığı yaklaşık 1 kilometrelik sokakta asfalt çalışmalarını tamamladı. Sokak, günün ilk saatlerinde eski asfaltından tamamen temizlendi ve ardında sıcak asfaltla kaplandı.

Haber Ara