Dolar

32,2357

Euro

35,0220

Altın

2.442,72

Bist

10.677,49

Sayokan Avrupa'da büyüyor

Türk Savaş Sanatı Sayokan Avrupa'da hızla büyümeye devam ederken, Sayokan Avrupa Kıta Temsilcisi Emirhan Kuzu nişanlanarak evliliğe büyük bir adım attı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-17 14:07:12

Sayokan Avrupa'da büyüyor
Türk Savaş Sanatı Sayokan Avrupa'da hızla büyümeye devam ederken, Sayokan Avrupa Kıta Temsilcisi Emirhan Kuzu nişanlanarak evliliğe büyük bir adım attı.

Son yıllarda gençlerin gözdesi olan Türk Savaş Sanatı Sayokan (Savaşçı'nın Yolu ve Kan'ı) Türkiye sınırlarını aşarak Avrupa'da da büyümeye devam ediyor. Sayokan Hollanda Temsilciliğinin yanı sıra Sayokan Avrupa Kıta Temsilciliğini de üstlenen Emirhan Kuzu, yeni alplık okulunu faaliyete geçirmenin gururunu yaşıyor. Alplık okulunda faaliyete başladıklarını ifade eden Emirhan Kuzu, binanın kendilerine ait olduğunu belirterek, "Avrupa Kıta Temsilciliğimizi vakıf olarak resmileştirdik. Başkan yardımcılığına iş adamı Kamil Türkmenoğlu getirildi. Muhasebeyi Mert Çetin, yardımcılığını Berna Türkmenoğlu ve sekreterlik görevini ise Mahmut Türkmenoğlu üstlendi" diye konuştu.

Türk Savaş Sanatı Sayokan'ı her yönüyle büyütmeyi düşündüğünü belirten Sayokan Avrupa Kıta Temsilcisi Emirhan Kuzu, bu sebeple Hollanda'nın tek Türkçe gazetesi olan Haber Gazetesi Halkla İlişkiler Genel Müdürü İlknur Öztürk ile nişanlanarak evliliğe büyük bir adım attığını kaydetti. Nişan yüzüklerini Emirhan Kuzu'nun manevi abim dediği iş adamı Hikmet Gürcüoğlu taktı. Düğünü 2017 yılı içerisinde yapmayı planladıklarını belirten Kuzu, "Hayat paylaştıkça güzel. Nişanlımın Sayokan'ın tanıtımında büyük katkıları olmuştur. Ayrıca Sayokan Hollanda ve Avrupa Kıta Temsilciliği Vakfı halkla ilişkilerden sorumlu genel müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Bundan sonra Sayokan'ı daha güçlü bir şekilde ailece daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Haber Ara