Dolar

32,3985

Euro

34,8116

Altın

2.408,70

Bist

10.045,74

Sahurda en fazla 'Satılık daire ve BMW' arandı

Sahurda en fazla 'Satılık daire ve BMW' arandı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 12:49:36

Sahurda en fazla 'Satılık daire ve BMW' arandı
E-ticaret sitelerinden sahibinden.com verilerine göre, sahur saatlerinde en çok bakılan kategoriler emlak, vasıta ve alışveriş oldu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, sahibinden.com, 2015 yılı ramazan ayı boyunca kullanıcılarının sahur saatlerinde en çok baktığı ürünleri belirledi.

Verilere göre ramazan ayının ilk sahura kalkıldığı gece olan 17 Haziran'dan 15 Temmuz'a kadar geçen yaklaşık bir aylık zaman diliminde sahibinden.com'un en çok bakılan kategorileri emlak, vasıta ve alışveriş oldu.

Kullanıcılar sahur saatlerinde vasıta kategorisinde sırasıyla en çok BMW, Volkswagen, Renault, Mercedes-Benz ve Ford marka otomobilleri incelerken, emlak kategorisinde ise en çok İstanbul'da satılık daire, İstanbul'da kiralık daire, İzmir'de satılık daire, Ankara'da satılık daire ve Bursa'da satılık daire arandı.

Alışveriş kategorisinde ise en çok bakılan ürün Apple iPhone 5S cep telefonu olurken ikinci sırada koltuk takımları yer aldı. Koltuk takımını, Apple iPhone 5, Apple iPhone 6 marka cep telefonları ve toplama masaüstü bilgisayarlar takip etti.

Haber Ara