Dolar

32,8337

Euro

35,2541

Altın

2.446,35

Bist

10.471,32

Sahibinden.com'un mobil uygulamasına 3 kategoride ödül

Sahibinden.com'un mobil uygulamasına 3 kategoride ödül

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-12 11:40:03

Sahibinden.com'un mobil uygulamasına 3 kategoride ödül
Sahibinden.com, 2015 yılının ocak-haziran verilerinin değerlendirildiği "Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları" araştırmasına göre, "E-ticaret", "Emlak" ve "Pazar Yeri" kategorilerinde ilk sırada yer aldı.

Sahibinden.com açıklamasına göre, Digital Age Dergisi ve Mobil Pazarlama Derneği (MMA Türkiye) iş birliğiyle gerçekleştirilen, bu yılın ilk 6 aylık verilerinin değerlendirildiği "Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları" araştırmasında şirketin mobil uygulamaları 3 kategoride birinci oldu.

Şirket, akıllı telefon ve tabletler için gerçekleştirdiği uygulamalarla bu ödülü "E-ticaret" ve "Emlak" kategorilerinde üst üste üçüncü kez kazanmış oldu. İlk defa geçen yıl oylamaya sunulan "Pazar Yeri" kategorisinde de yine birinciliği bırakmayan sahibinden.com, bu kategoride de ikinci kez liderliği elinde tutmayı başardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, geçen yıl itibarıyla mobil uygulamalara hız verdiklerini ve 2015'te de mobil yatırımlarına devam ederek birçok yeni hizmeti hayata geçirdiklerini anlattı.

Sahibinden.com'un mobil uygulamalarının Türkiye'nin en çok tercih edilen ve en fazla kullanılan uygulamaları arasında yer aldığını vurgulayan Biçer, şunları kaydetti:

"Online alışverişin mobile taşındığı günümüzde sahip olduğumuz yenilikçi ve kullanıcı dostu mobil uygulamalarla, hem en iyi kullanıcı deneyimi yaşatmayı hem de sektörde fark yaratan işlere imza atmayı amaçlıyoruz. Mobilde aylık aktif kullanıcı sayımız mayıs 2015'te iOS'ta yaklaşık 1,1 milyona, Android'de de 2,5 milyona ulaştı. Elde ettiğimiz trafik rakamlarımız ve aldığımız ödüller bu alandaki başarımızın kanıtı niteliğinde..."

Haber Ara