Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

Restoranda çocukların üzerine asit döküldüğü iddiası

Restoranda çocukların üzerine asit döküldüğü iddiası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-21 21:02:22

Restoranda çocukların üzerine asit döküldüğü iddiası
Ataşehir'de bulunan Develi Restoran, burada çocukların üzerine bir kişi tarafından asit döküldüğü iddialarına ilişkin, "Dileğimiz, öncelikle küçük yavrumuzun bir an önce iyileşmesi ve olayın failinin bulunmasıdır" açıklamasında bulunuldu.

Restorandan yapılan yazılı açıklamada, "17 Ekim Cumartesi akşamı Ataşehir şubemizde bizleri büyük üzüntüye boğan, adı tarifsiz bir olay yaşanmıştır" denildi.

Söz konusu olayın adli makamlara intikal ettiği, titizlikle araştırıldığı, soruşturmasının sürdüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ayrıca şirketimiz üzerine düşen tüm yükümlülük ve sorumluluğu yerine getirerek adli makamlar ile tüm bilgileri paylaşmakta ve her türlü yardımda bulunmaktadır. Bu kapsamda adli makamların talebi doğrultusunda soruşturmayı güvenli ve sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için bugüne kadar tarafımızdan bir açıklama yapılamamıştır. Soruşturmanın selameti açısından yapamadığımız açıklamalar nedeniyle sosyal medyada ve bugün de çeşitli basın kuruluşları tarafından yapılan, kesinliği henüz netlik kazanmayan ve kamuoyunda markamız Develi ile ilgili olarak bilgi kirliliğine neden olan gerçek dışı haberler nedeniyle bu açıklamayı yapmak bir zaruret olmuştur."

Açıklamada, "Dileğimiz, öncelikle küçük yavrumuzun bir an önce iyileşmesi ve olayın failinin bulunmasıdır. Şirketimiz tarafından da gerek ailenin yanında olarak gerekse şikayetçi olunarak sürecin takipçisi olduğumuzu ve süreç içindeki tüm gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya ve kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğimizi bildirmek isteriz" ifadesi kullanıldı.

Haber Ara