Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'Renkli Düşler Oyun Alanı' projesi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 17:10:34

'Renkli Düşler Oyun Alanı' projesi
"Renkli Düşler Oyun Alanı" projesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayata geçirildi.

Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin geliştirdiği, Kansersiz Yaşam Derneği'nin de destek verdiği projenin açılışı yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kamil Özdil, şunları kaydetti:

"Yanında çocuğu ile beraber muayene olmaya gelen hastaların yaşadığı zorluk göz önüne alınarak geliştirilen bu projenin amacı, kendisi muayene olurken çocuğunu güvenli ve uzman personellerin gözetiminde bulunan bu alana gönül rahatlığı ile bırakabilmesi ve hekim-hasta iletişiminin bozulmadan, hastanın rahatça muayenesini olabilmesinin sağlanmasıdır. Burada önemli nokta bu alanın sadece hasta anne veya babaların çocuklarına hizmet verecek bir alan olarak tasarlanmasıdır. Bu anlamda 2 yaşın üzerinde kendisi hasta olmayan ama annesi ya da babası ile gelmek zorunda kalan çocuklarımızı misafir edeceğimiz bir alan olarak düzenlenmiştir."


Haber Ara