Dolar

32,2056

Euro

35,0213

Altın

2.513,53

Bist

10.739,57

POYD Başkanı Kızıldağ:

POYD Başkanı Kızıldağ:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 11:15:11

POYD Başkanı Kızıldağ:
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, G20 Liderler Zirvesi öncesinde inceleme yapan ülke teknik heyetlerinin Belek turizm bölgesindeki otelleri çok beğendiklerini belirterek, "Her gün onlarca teşekkür alıyoruz" dedi.

POYD'un aylık toplantısında bir grup gazeteci ile sohbet eden Kızıldağ, Belek otellerinin G20 Liderler Zirvesi'ne hazır olduğunu söyledi.

Söz konusu toplantı nedeniyle Belek'in 3 bölgesinin "kırmızı alan" olarak tespit edildiğini belirten Kızıldağ, zirve boyunca akredite olmayanların bölgeye giremeyeceğini ifade etti. Otel rezervasyonları hakkında şu anda sayı veremeyeceklerini kaydeden Kızıldağ, rezervasyonların devam ettiğini vurguladı.

5 yıldızlı lüks golf otellerinin yer aldığı Belek bölgesindeki otellerin zirveye hazır olduğunu vurgulayan Kızıldağ, şöyle konuştu:

"Zirve öncesinde otellerimiz G20 ülke başkanlarının teknik, güvenlik birimleri, danışman ve seyahat organizatörleri tarafından incelendi. Heyetler otellerimizin bu kadar güzel olacağını tahmin edemedikleri için inanılmaz bir şaşkınlık ve mutluluk içerisindeler. Her gün onlarca teşekkür alıyoruz. Bizim normal tatilci misafirlerimizden aldığımız tebrik ve teşekkürlerin 10-20 katı fazla heyetlerden teşekkür aldık diyebilirim. 'Biz böyle bir şey görmedik, bugüne kadar yaşamadık' diye şaşkınlıklarını ifade ettiler."

- "Reklam değeri milyar dolarlarla ölçülebilir"

"Heyetleri en çok etkileyen ne oldu?" şeklindeki soru üzerine Kızıldağ, heyetlerin, otellerin güzelliği ve her şey dahil verilen hizmetten son derece memnun kaldıklarını söyledi.

G20 Liderler Zirvesi'nin Antalya ve Türk turizmine çok olumlu yansıyacağını düşündüğünü kaydeden Kızıldağ, zirve dolayısıyla Antalya ve Türkiye'nin geniş kitleler tarafından tanınacağını, bunun reklam değerinin de ancak milyar dolar ile ölçülebileceğini dile getirdi.

Kızıldağ, "Düşünün her haber kanalında, her gazetede, dergide, internet portalında Türkiye ile ilgili yayın göreceğiz. Bunun parasal değeri ölçülemez. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

- Rezervasyonlar devam ediyor

Rezervasyonların devam ettiğini belirten POYD Başkanı Kızıldağ, fiyat konusunda da kaybettikleri dönemi tolere edecek bir formül bulduklarını söyledi.

Zirve dolayısıyla otel personeline İngilizce servis ve VIP hizmeti konusunda özel eğitim verildiğini anlatan Kızıldağ, ayrıca kasım aylarına göre yüzde 20 daha fazla personel istihdam edildiğini sözlerine ekledi.

Haber Ara