Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Özdağ, AK Parti'nin 15'inci yıldönümünü kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 15'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 'İnanıyorum ki AK Parti; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletinin gönlünde yer bulmaya devam edecek ve bu necip millete hizmete kesintisiz devam edecektir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde de seçilmiş Cumhurbaşkanı, seçilmiş siyasi irade ve milli iradesine sahip çıkarak asil ve asıl olduğunu bir kez daha tüm cihana gösteren kahraman milletimize hiz

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-12 16:58:24

Özdağ, AK Parti'nin 15'inci yıldönümünü kutladı
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 15'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "İnanıyorum ki AK Parti; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletinin gönlünde yer bulmaya devam edecek ve bu necip millete hizmete kesintisiz devam edecektir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde de seçilmiş Cumhurbaşkanı, seçilmiş siyasi irade ve milli iradesine sahip çıkarak asil ve asıl olduğunu bir kez daha tüm cihana gösteren kahraman milletimize hizmet etmek boynumuzun borcu." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunun 15'inci yıldönümünü kutlayan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ AK Parti'nin kişi hak ve hürriyetleri noktasında Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcını oluşturduğunu ve hayal bile edilemeyen reformlara imza attığını belirtti. Özdağ, "Partiler araçtır asıl amaç millete hizmettir. AK Parti kurulduğu günden bu yana halka yapılan hizmeti Hakk'a yapılmış bir hizmet olarak görmüş ve bunu en iyi şekilde yerine getirmiştir" dedi.

"10 Ağustos 2014 tarihinde Sayın Recep Tayip Erdoğan ilk defa milletin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olarak tarihe adını yazdırmış, AK Parti'de lider değişikliği olarak önce Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanı olmuştu. 20 ay başarılı şekilde görevine devam eden Sayın Davutoğlu ardından da gerçekleşen 2. Olağanüstü Kongrede de görevini Sayın Binali Yıldırım'a devretmişti" diyen Özdağ sözlerine şöyle devam etti:

"Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin 3. Genel Başkanı ve 3. Başbakanı olarak 20 ay sürecinde büyük hizmetler yaptı. Genel Başkanlığında iki seçime girerek birinde yüzde 41, diğerinde ise yüzde 49.5 oy aldı. Gerçekleşen Kongrede ise görevi devrederek Sayın Binali Yıldırım'a devretmişti. Sayın Binali Yıldırım'da başarılı bir bürokrat ve deneyimli bir siyasetçi olarak partimizin Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yeni Başbakanı olmuştu. Bu başarısının tesadüf olmadığını da göreve geldiği ilk günden bu güne kadar gösterdi. 15 Temmuz'da gerçekleşen hain darbe girişiminin bastırılmasında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın İsmail Kahraman ile birlikte baş aktörlerden biri oldu. Kendisi aynı zamanda milletimizden de büyük teveccüh gören saygın bir şahsiyet. AK Parti milletin taleplerini yerine getirmek isteyen, vicdanına danışarak bu toprağın çocuğu olmaya çalışan yerli bir partidir. Siyaset dengelerini iyi gözeten, siyasette realite ve idealizmi bir arada yürütmeyi başaran AK Parti, Türkiye'nin bir ihtiyacıydı. AK Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır. Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve milletin kendisi olmuştur. Kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır."

"AK Parti bizzat milletin kendisi olmuştur"

Özdağ açıklamasını şöyle tamamladı:

"Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve millete rağmen siyaset yapmamış bizzat milletin kendisi olmuştur. Partimiz kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. İnanıyorum ki AK Parti; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletinin gönlünde yer bulmaya devam edecek ve bu necip millete hizmete kesintisiz devam edecektir. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15'inci kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Haber Ara