Dolar

32,5371

Euro

34,8354

Altın

2.443,65

Bist

9.915,62

Osmaniyeli gazetecilerden 'Polisimin yanındayım' kampanyasına destek

İstanbul'da 38'i polis 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından başlatılan 'Polisimin yanındayım' kampanyası kapsamında Osmaniyeli gazeteciler emniyet güçleri ile bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-13 15:09:03

Osmaniyeli gazetecilerden 'Polisimin yanındayım' kampanyasına destek
İstanbul'da 38'i polis 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından başlatılan "Polisimin yanındayım" kampanyası kapsamında Osmaniyeli gazeteciler emniyet güçleri ile bir araya geldi.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyeleri Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, başsağlığı dileklerini ilettiler.

CGC Başkanı Ali Cihangir, dış güçlerin taşeronu olan terör örgütlerinin Türkiye'deki amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını belirterek, "Ülkemiz için gerekirse kalemlerimizi bırakarak, silah alıp gerekli mücadeleyi vermeye hazırız" dedi.

Türkiye'nin bir taraftan kaba güç ile diğer taraftan da ekonomik olarak baskı altında tutulmaya çalıştığını ifade eden Gökduman, "Bizi kendi politikaları ile yönetmek istiyorlar. Buna biz izin vermeyeceğiz. İzin vermediğimiz içinde bu tür eylemler olacaktır. Ama bizim insanımız, milletimiz beraber olduktan sonra bunların yapabileceği hiçbir şey yok. Bu toprakları kazanabilmek, koruyabilmek için milletimiz çok ağır bedeller ödedi. Biliyorsunuz yakın bir tarihte olan 15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlarımız kendilerini tankların silahların altına attılar. Bu böyle olduğu müddetçe bizleri kimse yıldıramaz, korkutamaz" diye konuştu.

CGC Başkanı Ali Cihangir, "Şundan eminiz ki bu ülke de bu tür çakallar ve bunların arkasında olan iş birlikçileri amaçlarına ulaşamayacaklar. Sizler gibi bu ülkeyi, bu vatanı seven, 15 Temmuz'da sokağa çıkarak şehit olan, gazi olan vatandaşlarımız olduğu sürece bunlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Şu da bir gerçek ki terör, nereden gelirse gelsin, ismi ne olursa olsun sonuçta tek bir amacı var. O da ülkeyi kaosa sürüklemek. Ülkeyi bölmeye çalışmak. Ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, Türkiye'de 15 Temmuz'da bunu çok rahat gördüler, bu halk devletiyle milletiyle siviliyle, polisiyle, askeriyle birlikte oldu ve bu kökleri dışarı da olan bu maşalara izin vermedi ve bundan sonra da vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

Emniyet müdürlüğünden ayrılan gazeteciler, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Korkmaz ve çevik kuvvet polisleri ile bir araya geldi. Özellikle son iki üç yıldır, Türkiye'ye karşı topyekün bir saldırı olduğunu söyleyen Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz, "Bizlerde millet olarak bunlara topyekün bir tepki gösteriyoruz. Bunun bilincinde oldukları için de ellerinde ki tüm silahlarla saldırmaya başladılar" dedi.

Haber Ara