Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-21 19:10:14

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında başlatılan kalkınma hamlesinin daha güçlü şekilde devam edeceğini söyledi.

Bakan Eroğlu, Uşak Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri Konaklama Ünitesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin yatırımlarını anlattı.

Türkiye'nin önemli bir dönemeçte olduğunu, seçimlerin ardından geleceğe daha güvenle bakmanın mümkün hale geldiğini kaydeden Eroğlu, "Türkiye'nin dört bir yanında başlattığımız kalkınma hamlesi daha güçlü devam edecek, kimsenin bundan endişesi olmasın" dedi.

Bakanlık çalışmalarına ilişkin bilgi veren Eroğlu, açılışın ardından tesiste incelemede bulundu.

- Uşak Belediyesi ziyareti

Eroğlu, Uşak Belediyesini ziyaret ederek, yerel yönetim projelerine ilişkin bilgi aldı. Dokuzsele Islah Projesi'nin bir an önce tamamlanacağını ifade eden Eroğlu, "Ulubey Kanyonları'nın milli park olması için çalışma başlattık, Taşyaran Vadisi'nin de aynı şekilde turizme kazandırılması için çalışma yapacağız" diye konuştu.

AK Parti Uşak İl Başkanlığını ziyaretinde partililerle sohbet eden Eroğlu, daha sonra merkeze bağlı Çevreköy'deki vatandaşlara meyve fidanı dağıttı.

- Konvoyda trafik kazası

Veysel Eroğlu, Kayaağıl Termal Tesisleri'nden Uşak Belediyesine geçerken konvoyda yer alan 64 NN 112 plakalı ambulans, İzmir-Ankara Karayolu Otogar Kavşağı'nda yola çıkan Sultan Yeşilgöz'ün kullandığı 64 LD 001 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpışmasının etkisiyle kontrolden çıkan ticari araç savrularak orta refüjü aştı, sinyalizasyon lambasına çarparak durdu. Yaralanan Yeşilgöz, 112 ekiplerince Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber Ara