Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-31 16:42:13

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye büyüyünce, kendi Atak helikopterini, Altay tanklarını yapınca ve IMF'ye borcunu ödeyince vatan topraklarına göz dikenler olduğunu belirterek, "Onların gözü açıldı. Dediler ki: 'Türkiye'nin önünü nasıl keseriz?' Allah'ın izniyle kesemeyecekler" dedi.

Şuhut ilçesindeki mitinge katılan Eroğlu, günün birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyledi.

Eski Türkiye'de bankaların hayali şirketlerle soyulduğunu vurgulayan Eroğlu, bu durumun da görev zararı olarak açıklandığını dile getirdi.

"Soygunun adı ne zaman görev zararı oldu?" diye soran Eroğlu, zararı milletin ödediğini anlattı.

Eroğlu, Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi'ne ilişkin, "Asrın projesini Allah'ın izniyle biz gerçekleştirdik. Bin 453 metre derinlik var, İstanbul'un fethi kadar. Bizim için söz senettir. Biz sözümüzün eri bir partiyiz. Rabbim yardım etti. 1453 tarihinden ilham alarak, 'Atalarımız gemilerini karadan yürütmüşlerse biz de dev boruları denizin ortasına aşarak götürürüz' dedik. Aynen öyle de uyguladık" ifadelerini kullandı.

- "İstikrar milletin işi"

Eroğlu, terörle mücadelenin hükümetin, istikrarı sağlamanın da milletin işi olduğunu söyledi.

Eroğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Türkiye büyüyünce, kendi Atak helikopterini, Altay tanklarını yapınca, bir de IMF'ye borcu ödeyince Türkiye topraklarında gözü olanlar oldu. Onların gözü açıldı. Dediler ki: 'Türkiye'nin önünü nasıl keseriz?' Allah'ın izniyle kesemeyecekler. Türkiye toprakları çok stratejik topraklar. Dediler ki: 'İstikrar olunca Türkiye büyüyor. 2023 hedeflerinden, 2053 hedeflerinden bahsediyor. Dünya'daki en büyük küresel güç olarak ilk 10'a, 5'e ve 3'e girmeyi hayal ediyor. Bunların önünü nasıl keseriz?'

Bunun için koalisyona ve teröre müracaat ettiler. Terör örgütüne karşı kahraman asker ve polisimiz mücadele ediyor."

Haber Ara