Dolar

32,2711

Euro

34,9784

Altın

2.458,98

Bist

10.169,81

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 20:06:40

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "CHP'ye, MHP'ye gönül veren kardeşlerim, mesele parti meselesi olmaktan çıktı. Çünkü Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler, bilhassa Batı, bir takım terör örgütleri vasıtasıyla Türkiye'deki huzuru, Türkiye'deki istikrarı bozmak istiyor" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde toplam maliyeti 27 milyon lira olan yatırımların toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.

Anıt Meydanında düzenlenen törende konuşan Eroğlu, 7 Haziran'dan sonra milletin durumu gördüğünü ifade ederek, 'Koalisyonun ne olduğunu anladı, hükümet kurulamayınca Türkiye'nin geriye gideceğini anladı" ifadelerini kullandı.

1 Kasım'da milletin gereken cevabı vereceğini vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Eğer Türkiye böyle şahlanışa geçerek daha da büyüyecekse, bu mesele sadece bir parti meselesi değil, buna inanın. CHP'ye, MHP'ye gönül veren kardeşlerim, mesele parti meselesi olmaktan çıktı. Çünkü Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler, bilhassa Batı, bir takım terör örgütleri vasıtasıyla Türkiye'deki huzuru, Türkiye'deki istikrarı bozmak istiyor. Ekonomik kalkınmasını durdurmak istiyor. Çünkü diyor ki, 'Ya eskiden benden uçak, silah, tank, top ve tüfek alıyordun. Şimdi sen bunları neden kendin yapıyorsun? Niye borçlanmıyorsun? IMF'ye el pençe divan durmuyorsun?' Fakat biz hiç kimsenin hiç bir ülkenin önünde el pençe divan duramayız."

- "Başı dik bir Türkiye hedefimiz"

Başı dik bir Türkiye hedeflediklerine dikkati çeken Eroğlu, "Onun için diyoruz ki mesele parti meselesi değil, samimi olarak söylüyorum. Biz zaten seçimlerden sonra partiye bakmıyoruz. Bu yüzden 1 Kasım seçimleri Türkiye tarihinde bir milat olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her şeye 'hayır' dediğini söyleyen Eroğlu, "Efendim gel koalisyon kuralım, yok, gel erken seçime gidelim, yok, gel HDP hükümete girmesin sen azınlık hükümetini destekle, yok. Peki sen bakan ver, yok. Hayır, hayır, hayır" diye konuştu.

Eroğlu, daha sonra AK Parti Gençlik Kollarının hazırladığı el sanatları tırında cam üfledi ve ebru sanatı yaptı.

Haber Ara